KOGuard vs muhabbetleri...

ImOriqinaL

Sıradan Biri
Emektar
Reaction score
1
Web sitesi
www.nurettin.org
Herkese merhaba.

Nedense bu pvp alemini anlamıs değilim. Arkadasım konuyu bilmiyorsan gir forumlara bak. her tarafta Koguard yazılımının avcıya ait oldugunu ve satısıda ancak kendisi yapacagını yazmakta. paylaşılmıs şu olmus bu olmus vs...

10 gündür msn adresime yazılıyor biz sundan koguard aldık söyle bir hata var. kimden aldınız sorusuna gelen cevap yok bi antalyadan arkadas yok sunucu firması vs. affedersiniz siz eşekmisiniz. onlardan para ile alıpta milletten yardım istiyorsunuz.

Şu güne kadar ben 1 adet dahi olsa koguard satmadım ve kimseyede vermedim.

Bana kalkıpta bu tür seyler için yazmayın. Diger taraftan paranıza yazık milletin bende orjinal lisanslısı var satayım laflarına inanmayın. Görüşün avcı ile işinizi halledin. msn si kapalı ise mail gönderin.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Cevap: KOGuard vs muhabbetleri...

Sonunda Patlamışsın , Sonuna Kadar Haklısın :hıh:

Banada Aynı Durum Çok Oluyor.

Örn Msn Konusması (Bizzat Kendi MSN Adresim Üzerinden)

- Selamlar Hocam :)
* A.s Eklemişsiniz Buyrun ?
- Hocam İlk Önce Bize Yardım Edicek Yiğit Bir Adama İhtiyacımız Var.
* Tamamda Alakası Ne Benimle ? Varsa Yardımcı Olabileceğim Bir Konu ?
- Biz Sunucu Aldık , Server Kuramıyoruz.Bize Senin Gibi Yiğit Bir Adam Lazım.GM Lik Yada Edit Yaparız Seni.
* Kardeşim Eyvallahta , Madem Kuramıyorsunuz Aldığınız Firmaya Söyleyin Onlar Kurarlar , Baska Birsey Varsa ? Nereden Almıştınız ?
- Ya Kardeş Biz XxX Firmasından Aldık Ucuza Geldi Biraz 1 GB Vps 80 Tl Aldık.100 Tl Demişlerdi Nette Bana Bu Firmadan 80 Tl Aldık.
* Bi Dk (Bu Arada Firmayı Kontrol Ediyorum.)
* Baktım Xxx Aldığınız Firma KO Desteği Vermiyor Herhalde ?
- Evet Öyle Vermiyorlar Biz Ucuz Bulunca Aldık.
* 80 Tl'ye Ucuz Kaliteli Diyorsunuz ?
- Evet Noldu ?
* Forumlarda VPS Satım-Alım Konularına Baksanıza , 80 Tl'ye Güvenlik Sistemi Dahil Ne Kampanyalı Firmalar Var KO Kurulum Desteğide Sağlıyorlar.Ben Kurmam Uğraşmam Uğraşsamda Bedava Güvenlik Sistemlerinde , Oyununuzu Açıp Bir Yerlere Varmazsınız.
- Kurmayacaksan Konuşma ................................................... Seni Ekleyende Kabahat , ................................. artist
* (xxxx - Engelle)

Tabikide Engelledim . Bu Ve Bunun Gibi Dahasını , Anlamıyorum İnsanlar Neden Böyle Neden Bu Kadar Akılları Basmıyor , Bunları Görünce Kendimi Çok Zeki Hissediyorum , Dua Ediyorum.

Bi Örn Daha : ( 1 Gün Önce Yeni Oldu )

Selamlar Xxxx-xxx , Homeko DB Sizde Varmı Satıştaki ?
* Yok Kardeşim Sende Diyorsun Satışta Bende Nasıl Olabilir ?
Çalamazmısın Benim İçin GM Yaparım Ortak Oluruz.

Böylelerine Gülsem Mi Ağlasam Mı Bilemiyorum :v:

Avci Cevap Vermiyor , Lisansli Olupta Avcidan Alınmıs Bir Ko Guard tada adamin biri eklemis ve 100 Lira vermessen saldiririm die tehdit Ediyormus bu tekbu benım musterıme yapılmadı cok kısıye yapılmıs kımsenın gunahını almak ıstemem ama Adı Soy Adi Recep KASAP miş bu işi yapanin adi sani ne kadar dogrudur bilemem fakat avicidan 50 Liraya Ko Guard Almislar + tehdit edilmisler Avcida İlgilenmiyor Millette Msnde Kimi gorurse alıyorlar bence bu boyle surer gıder :))

o zaman millette birşey almadan önce garantisi varmı ve ne kadar zamandır bu işlerdeler kimler tarafından destekleniyorlar diye bir bakar suç bizim milletimizde.

tek bir lafım var

"Knight online private aleminin ta **"

Aynı Diyalog Bir Arkadaşımın Başından Geçti Xtrap'ın Sahibi ''Volkan '' Arkadaşıma KoGuard v1351 Sistem Satacağım Lisanslı Diye Kandırıyor Ve Parasını Alıp Çakma KoGuard İle Yolluyor Malesef Böyle Sahtekar Ve Dolandırıcılar Piyasada Gezdiği Sürece Bu Alemde Kimseye Güvenilmez..

Saygılarımla..

işin içinde , Para Varsa , Hertürlü Pislik Cıkar bunun Altından.

Çok fazla imla hatası gördüm, lütfen düzeltiniz.

En iyisi almamak :)

ah fatih takıla takıla imla hatalarınamı takıldın :) uyarın hoşuma gitti. bu arada anti olarak poyrazbilişimin pbacc ını öneriyorum. anti demek hileyi saldırıyı vs vs engellemek değil sadece şahsi görüşüm. anti alacagınız kişini en önemli özelligi teknik destek verme özellikle msn de falan cvp vermesidir.

Yasin POYRAZ'ın ne sıklıkta cevap verdiğini daha doğrusu vermediğini bilmeyen kalmamış olması gerekiyor. Güvenlik açısından pbacc öneriyorsun. Peki Yasin POYRAZ ve ekibinin müşteri verilerini internete yaydığını daha önce duymuşmuydun ? Tahmin ediyorum ki "hayır" ... Kendi özel olarak yaptığım bi databaseyi diğer bir müşterisine benden habersiz ve izinsiz olarak vermiş ve daha sonra bu bahsi geçen müşteri databaseyi ko-cucede paylaşmıştır ve satışa sunmayı düşündüğüm bu database poyrazbilişimle çalışanlar bilirler kurulum elemanı : Cüneyt adlı şahsın eseridir.Bu tür şeyler yapılırken ne kadar güvenilir pbacc'a bilemiyorum ...

Saygılarımla ...

Geri
Üst Alt