Komast3r Myko Database 12/04/2021 Yenilenmiştir Link :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Komast3r Myko Database

Bu ******** Bişiyi Paylasırken sunarken isteksiz Yapıyor.. Çok uyuzuma Gidiyorr Ozaman werme arkadaşım paylaşma a...

******** o fikri cücechatte osmanx den almıstır :)

xaven ne oldu bu fikri osmanx e de sen verdin yada aklına bişi geldimi herkese söylüyorsun yada sen bir yalancısın Hönk

birazdan karamurat filmleri gibi olcak fikir benım yok yok hayır benım ben yaptım... ben yaptım... :D:D

Kerem Pelerin NPC'si Yoktu Hallettinmi hö

Teşekkürler güzel paylaşım ama başka forumdan alıntı yapmışsınız :icon_cry:

Hiç bakmadım db ye yılmaz biri bugları sölerse fixlerim db yi öle koyarım :) ayrıca pelerın npcsi eklemekte bişe yok..

Necro üstüne alınma komast3r db editörüm felan diye geziniyor ama myko ile 1299 uskonun hala ne demek olduğunu bilmiyor.%100 myko drop ise o serverin kolay olması lazım.Myko malaysia serveri. 1299 dediğimiz şey Knight Empire dönemi.YAni sizin myko diye tabir ettiğiniz.Zor olanı.;)

Teşekkürler bu arada.

Son düzenleme:

Necro üstüne alınma komast3r db editörüm felan diye geziniyor ama myko ile 1299 uskonun hala ne demek olduğunu bilmiyor.%100 myko drop ise o serverin kolay olması lazım.Myko malaysia serveri. 1299 dediğimiz şey Knight Empire dönemi.YAni sizin myko diye tabir ettiğiniz.Zor olanı.;)

Teşekkürler bu arada.

sen cok biliosun :) paylasım göster

Teşekkürler KoMast3r e Kapak Olması DilekLerimLe Tepine Tepine Kullanın Arkadaşlar.

Geri
Üst Alt