KoMast3r Myko Db İle Verilen PaneL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Necro

Well-Known Member
May
2,915
81
Panelden Resimler
2gtw2z6.jpg

10elm4h.jpg

30uz2u1.jpg

Ölesine SS Ler Detaylı İncelemek İçin İndirin :)

Bunuda İndir Aga

ju8qpg.jpg

4uxoat.jpg

Umarım anlamışsındır :)

Son düzenleme:
Cevap: KoMast3r Myko Db İle Verilen PaneL

Resimdeki yazıya bayıldım... % 100 Myko , Usko diyor.. Hem myko hem usko ? ( Resmi senin yapmadığını biliyorum .. Yapana diyorum :D )

Teşekkürler Kerem Paylaşım Mod'una Geçmişik :^^:

Ben paylaşacaktım benden önce davranmışsın necro :) Bu arada berkin benim database konusunu silmiş geri alabilirsen orada tüm map evt hepsi vardı buradakinin aynısı gerçide isteyen istediğini indirsin eksikleri o konudan tamamlayabilirler

konuyu bulursam map evt patchleri eklerim saol :)

panelde mıllet kendine gm lık yazıyor cok önce vardı bende :) ama giderildiyse bilemem

Paylaşım için teşekkürler ama birşey isteyecem bu mozillayı siyah tema nasıl yapıyoruz çok hoş olmuş :P

Mozillanın sitesınden black steel tema indir :)

Bunun ayarlarınızı nereden yapabiliriz ? Göremedm ben bir türlü ip yazılacak db_user fln doldurlacak yeri ?

Bunun ayarlarınızı nereden yapabiliriz ? Göremedm ben bir türlü ip yazılacak db_user fln doldurlacak yeri ?

tamamen html oldu ıcın ip değişikliklerini falan her sayfada yapmak zorundasın sağ tıkla düzenle de htmlleri içindekileri ordan değişebilirsin bide bide pages dosyası olması lazım clanrankın falan bulunduğu onun yanındada ayar config settings options qibi bi php olabilir biraz karıştır :p

kayıtol sayfası eksik onu yaptım ama şifre değiştirme sayfasını yapamadım onuda paylaşırmısınz elindeyse

Yok valla beceremedm beceren biri nereleri editleyecez ip yazacaz anlatırsa çok hayra girecek

tmm birazdan detayla anlatırım :)

Yok valla beceremedm beceren biri nereleri editleyecez ip yazacaz anlatırsa çok hayra girecek

biraz anlatmaya calıstım mantık olarak umarım anlamıssındır

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt