KoMast3r Myko Db İle Verilen PaneL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: KoMast3r Myko Db İle Verilen PaneL

tmm birazdan detayla anlatırım :)

biraz anlatmaya calıstım mantık olarak umarım anlamıssındır

Öncelikle teşekkürler , zaten panel kurma ve yönetme işinde 0'ım , yine yapamadım evdeki pcmde deniyorum ama 127.0.0.1 ip'e girmiyor hep hüsran :P sunucu ip'mi versem sen yaparmısın bana sana zahmet :P

Öncelikle teşekkürler , zaten panel kurma ve yönetme işinde 0'ım , yine yapamadım evdeki pcmde deniyorum ama 127.0.0.1 ip'e girmiyor hep hüsran :P sunucu ip'mi versem sen yaparmısın bana sana zahmet :P

127.0.0.1/index.html dene html oldu için sayfa öle qirmio sorun cıkarıo ^^

sagol++++++++++++

Uskola myko arasındaki farkı acıklamak lazım ona ^^

Güzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlervGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten TesekkürlerGüzel Olmus Hızlı Gercekten Tesekkürlerv

Login Ve Şifre değiştiri silin :o

apserv 2.5.8 de calısmıormu yoksa benmı kuramadım:S

Geri
Üst Alt