Komik Fıkralar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

JrSmoke

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
2,018
53
İşte FıkraLar
1.fıkra
Küçük TEmel Ve Arkadaşları Kim zeki diye konuşuyorlarmış temel : ßen çok zekiyimdir daha 1 aylıkken yürümeye başladım demiş.
Dursun:Sen buna zeki mi diyorsun ben 3 yaşıma kadar kendimi kucakta taşıttım
2.Fıkra
ßir Gün Erzurumlu 1 çift İstanbuLa gelir..adam burda herkes medeni herkes birbirine hayatım aşkım diye konuştuğunu görür..eve gider karısına şöyle der.. burda herkes birbirine hayatım aşkım diye konuşuyo bizde birbirimize öyle diyelim demiş karısıda kabul etmiş..Sonra bir gün yağmur yağmış adam eve gelmiş kadın kapıyı açmış .. (adam karşısında titriyor) kadın demişki..ay hayatım hoşgeldin it gibi titriyosun demş

3. fıkra
ßir gün askerde Komutan demişki..düşman asker ölüsü (terörist) getirene 10 dolar verilecektir.. bunu duyan temel 1 hafta ortadan kaybolmus.. sonunda gelmiş 1 kamyon düşman ölüsüyle (terörist) komutan demişki temel ülkenin şartları belli sen gel bize 8 dolardan sat bu teröristleri temelde demişki yok valla olmaz zaten ben 8 dolara aldım demiş
4.fıkra
Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadın girmiş. Tartının üzerine çıkıp parayı atmış. Beğenmemiş, manto ve ceketini çıkarmış ve para atıp tekrar tartılmış. Yine sıkılmış eteğini çıkarınca, Temel atılmış ve parayı atmış,
- Devam edin bundan sonrası müesseseden…
5.Ve son Fıkra...
At çalmak için bir ahıra giren hırsız yakalanır.Evsahibi merak ederek,sorar:
-Nasıl at çalındığını bana öğretirsen bir daha atlarımın çalınmasına çare arayacağım ve seni de serbet bırakacağım.
Hırsız kabul eder.Adamın gözü önünde atın yularını çözer,gemini vurur,üstüne atlayıp dört nala uzaklaşırken bağırır:
-Öğrendinmi?işte at böyle çalınır.

Verildiyse AffoLa

Not:Arkadaslar Bazı Alıntı Bazı Cevremden Duydugum Seyleri Yazıyorum
Hatam Varsa Affola.

Cevap: Komik Fıkralar

2. anlar gibi oldum ama anlayamadım:D

Geri
Üst Alt