* Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyunuz. *

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UnstabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

UnstabLe

<marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi
Mar
860
58
Merhabalar,

Paylaşım katagorileri altında konu açmadan önce mutlaka aşağıdaki kuralları okumanız gerekmektedir. Aksi taktirde kuralları ihlal etmenizle gereken cezalar Görevde bulunan Mod.larımız Tarafından uygulanılacaktır.

1-) Paylaşım bölümünde hiç bir şekilde yardım veya istek konuları açılmayacaktır. Sizler İçin Zaten Server Dosyaları Yardım Kategorisi Acılmıştır. Oraya Acarsanız Size Yardımcı Olunur

2-) Paylaşım bulundurmayan, sadece resim ver xx zamanında paylaşacağım gibi konular açılmayacaktır. Boyle Konuları Private Server Oyuncuları Kategorisine Acabilirsiniz.

3-) Yardım ve istek konusu açan kişileri uyarmayayınız. Gerekli uyarmaları ve gereken cezayı bölümün moderatorlari yapacaktır. Sizin yaptığınız sadece konuyu yukarıya taşımak (Uplamak) Olacaktır

5-) Konulara "++++" , "upppp" gibi gereksiz mesajlar atılmayacak. Aynı işlemi gereğinden fazla şekilde yaptığınız taktirde ko-cuce'den uzaklaştırılacaksınız.

6-) Konu içerisinde hiç bir sebeple argo kelime veya küfür kullanmayacaksınız. Eğer özel sorununuz Ö.M (Özel Mesaj) ile halledersiniz. Bunu Ko-cuce'ye Ve Degerli Üyelerimize Yansıtmaya Hakkınız Yoktur. Geregi Mod.'larımız Tarafından Yapılacaktır.

7-) Zamanı geçmiş , eski konuları gereksiz yere uplamamaya çalışın.

8-)
Paylaşılan herhangibi bir şeyin gerekli linki öldüğünde durumu moderatörlere bildirin. ( Bölümün moderatörlerine ) Gereginin Yapılabilimesi İcin.

9-) Kurallara uymayan mesajlar gördüğünüzde bu mesajı "Şikayet ve Önerileriniz" bölümüne açmaktansa , "
report-40b.png
" butonu'nu kullanın. Daha Cabuk İlgilenilecektir.

10-) Alıntı olan paylaşımlarda "alıntıdır" ibaresi kullanılmalı , alıntı yapılan kişiden izin alınmalı ve bu paylaşım daha önce ko-cuce'de yayınlanmamış olmalıdır.

İyi bir forum için kurallara uymaya özen gösterelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt