Konu Açmadan Önce Sorularınızı Buraya Sorunuz .....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maeglin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Konu Açmadan Önce Sorularınızı Buraya Sorunuz .....

zee o serverle alakam yok gerekli bir cevap vermiyecekseniz lütfen kirlilik yapmayın..

Ip nasıl ayarlıcaz, alıcakmıyız yoqsa kendi ayarlıyormu? cvp plsssssssss

bi yardım pls kimse giremio ko panele

nedn kimse giremio

Son düzenleme:

İpimi girdiğim zmana modem ayarları cıkıo :S yardım ederseniz sevinirim
emrealp_92qwindows

ben sabip ip'li server açtım hersey yolunda oyuna giriliyor herşey yapılıyor fakat modemi kapattıgımda internet gidiyor geri gelmiyor neden olabilir bi yardımcı olurmusunuz

simdi tek sorunum ko-panele chat odası+müzik eklicem ama nasil bunun cevabini werebilirmisin xD

panel açıcamda bana yardım edicek olan yada panel açmama yardım salıcak yardımcı konu linki varmı özel mesaj atın pls yada bu baslıa yazın

127.0.0.1 Yazıp Sende Giremiyosan Güvenlık Duvarını Kapat...

sabit ip yaptım kendim.... Fakat no ip yapsammı die düsünüorum.. yapayımmmı

Domain Aldımda Panel Dosyalarını Atıyorum

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user 'ALIZER\IUSR_banderas'., SQL state 28000 in SQLConnect in C:\Inetpub\vhosts\banderasko.com\httpdocs\settings.php on line 50

Veri Tabanına Bağlanamadı Hatası Veriyor Lütfen Yardım edinn..

Siteye Girince Bu Hatayı Veriyor Girmiyor..

Son düzenleme:

Kopanel herşey hazı fakat kurulum yapmak için admin/localhost girdiğimde id şifre istiyor id root şifrede mysql şifresi olcakmış ama ben mysql'ı kurarken şifre yazmamıştım nasıl bulabilirim şifremi ?

Ko panele chat nasile ekliyebilirim ??? Xat chatini nasil ekliyebilirim ve xat ten kod nasil alcam??? Yardim oolursaniz sevniirm...

YHA sw krdm sadece hamachili on duruma getirorm sw yi normal sw ler gibi direq ip yazıp girlmior sanrm portlarda hata huwei hg521 kullanıorm we her sw ye göre server ini ayarlrı deişiormş bni bu durmdan kurtrcak warsa [email protected] eklesn ltfn

Panelde HaberLer bÖlümne Yazı yazcak yeri bulamıyorum Acil yardımlarınızı bekliorumm :((((

Yardım edermisiniz ??????

arkadaşlar bi site kurdum ve ip numarasını yazınca açılıyor fakat www.site.net= site adı yazınca açılmıyor Index of / diye bi yazı çıkıyor ne yapmam gerekir????

sevenpanel v8 e sağ tarafta facebook yerine facebook adresini nasıl ekleyebilirim birde panele girmeden facebook adresimizi beğenin nasıl yapıcam ?

Geri
Üst Alt