Ko'nun En Salak Adamı =) Şahsen Bu Ssleri Ben AldıM =)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MoLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko'nun En Salak Adamı =) Şahsen Bu Ssleri Ben AldıM =)

türkhiş Zuahuahua :haha:

Daha Komigi Olamazdı :)

altıma işiyordum okurken be xD sok bana bf sentinel patrick xDDDDDDDDDDD

Her İnsanında Bir Kusuru Vardır Bunu Unutma..Seninde Bir kusurun olduğunu unutma heran bir yerde o kusurla karşılaşabilirsin Ve böyle abuk subuk konularda kendini görebilirsin.. Burda Adam Yaptığı Terbiyesizlik O kardeşimize sorsak hayatında kaç kere knight oynadın die vereceği cvp belli hiç. Bu Konuyu Açan Arkadaşımız Kendine Eğlence Çıkarmak Amacıyla O kardeşimizin kusuruyla dalga geçmesi beni üzdüİlk Knight Oynarken Unutma Hepimiz Öyleydik o Zamanlar Tabi Eğlence Çıkarmak İçin Forumlara Vermıyorduk.Olur İnsanlık hali.Neyse Artık Umarım Mesajı Almıssınızdır. Ben burda Kızdığım Tek Şey Konuyu Açan Kişi Ve Sizlersiniz Orada Gülecek Hiç Bir Şey Yok Sadece Bu konuyu Açan Arkadaşımız Kendi Çapında olsada O Kişiyi Gülünç Duruma Getırdı.;)

İyi Forumlar.

Ayrıca herkez eğer ilk defa ilk dakika başladıysa oyunu anlaması bayağı zor olur ve tabikide siz de keklenirsiniz ^^

Her İnsanında Bir Kusuru Vardır Bunu Unutma..Seninde Bir kusurun olduğunu unutma heran bir yerde o kusurla karşılaşabilirsin Ve böyle abuk subuk konularda kendini görebilirsin.. Burda Adam Yaptığı Terbiyesizlik O kardeşimize sorsak hayatında kaç kere knight oynadın die vereceği cvp belli hiç. Bu Konuyu Açan Arkadaşımız Kendine Eğlence Çıkarmak Amacıyla O kardeşimizin kusuruyla dalga geçmesi beni üzdüİlk Knight Oynarken Unutma Hepimiz Öyleydik o Zamanlar Tabi Eğlence Çıkarmak İçin Forumlara Vermıyorduk.Olur İnsanlık hali.Neyse Artık Umarım Mesajı Almıssınızdır. Ben burda Kızdığım Tek Şey Konuyu Açan Kişi Ve Sizlersiniz Orada Gülecek Hiç Bir Şey Yok Sadece Bu konuyu Açan Arkadaşımız Kendi Çapında olsada O Kişiyi Gülünç Duruma Getırdı.

haklısın kardesım

Catladım Wallahaaaaaaaaaaaaaaaa

Sanırım bayağı eylenmişsin :D
Başta o adam senin arkın gibi geldi ama gerçekte olabilir böyleleri pvp lerde mevcut :)

Arkadaşım Değilde Çok Güldük Buna Artık Saçma İşler Yapana RzR Gözüyle Bakıyoruz =)

Harbi salakmış IQ'su kaç acaba :D

En Çokda Sok Bana Bf Lafına Güldüm:)

Geri
Üst Alt