kopanel Kuramıorum

Konu Yazar

aLpereNs54

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
62
5
arkadaslar Ko panel kurucam Ama Kuramıyorm Appserv Kurdum
www icine Atıyorum Herseyı Ama Kurulum.php acılmıyor sayfa goruntulenemıyor dıo butun ayarları yapıom db ye table eklemem gereklı mı yardım edersenız sevınırm.ç

Cevap: kopanel Kuramıorum

Sayfa çıktısını ss şeklinde siteye koyarsan sorununa bakabilirim.

Kullandığın Panele Göre değişicektir.Sorununu biraz daha acarsan ve hangi paneli kullandığını sölersen daha rahat yardım alıcaksındır.

kullandıgım Panel Ko-Cuce 3.8 Yapıyorum herseyi Fakat Sayfa Goruntulenemıyor Dıor. :S Yardım PLs.

Tamam Denıycem :)

Kardes Denedım Olmadı Yıne :s

Son düzenleme:

adszrcq.png

buda resım bu site cıkıyor :S

Web Hosting - Dedicated Server
Bu Lınk Boswer Vpsden Upload Icın Yaptım :]

localhost/kurulum.php yazıyor
127.0.0.1 yazıorum olmuo
localhost yazıorum olmuo hıc bırı :s

Lutfen Yardım :(

Yıne Olmadı ya Golden In Panel De Olmadı Localhost Yazıyorum Yıne Bing.com search cıkıo :(

Son düzenleme:

Bnde aynı hatayı alıorm daha once 1000lerce kez kopanel server kurdm ama ılk kez basıma qeldı hanqı kopanelı kurarsam kuruym acmıo :S

Asp.net Yüklümü Bi bak bakalım Bundanda Kaynaklana bilir ... Localhost Asp de kullanıor ama ... Bi dene istersen ..

http://localhost/

eğer ki klasör olarak attıysan www klasörüne o klasörün adını localhostun sonuna ekle.

appser kurulu ve hala açılmıyorsa başka bir şeyler eksik olmalıdır. db yollarını verdin mi mesela bilgisayarında knight db si yüklü mü ? kullandıgın site bir datebaseye baglanmak zorunda bu db nin şifresinide sen vereceksin.

bir hata mesajı bişeyler yazarsan daha kolay olacak işin

Geri
Üst Alt