Kopanel ODBC hatası Lutfen Yardımcı Olun Çözümü Bulana Vps Serverda GMlik ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cahit38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

cahit38

Cuce Network ***** xD
Ağu
866
0
[SERVER]212.175.122.7[/SERVER]Tüm herşeyi doğru yapmama rağmen settings.php tam olarak doldurmama rağmen
Warning: odbc_connect() SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified, SQL state IM002 in SQLConnect in C:\AppServ\www\sanalhatpanel\klan-siralamasi.php on line 23
SQL Servera Baglanilamiyor, odbc_error()

Bu hatayı veriyor lutfen yardımcı olun Çözümünü Bulana Vps serverda Gm lik vericem

Yok mu yardımcı olacak birisi ?

Son düzenleme:
Cevap: Kopanel ODBC hatası Lutfen Yardımcı Olun Çözümü Bulana Vps Serverda GMlik ...

Tmm arkadsım ben yaparim bu hatayı intikam_aslan@hot

Cevap: Kopanel ODBC hatası Lutfen Yardımcı Olun Çözümü Bulana Vps Serverda GMlik ...

Tmm arkadsım ben yaparim bu hatayı [email protected]

Benimde var banada yardımcı olurmusun?
ODBC AYARINDA (local) seçili ileri dediğimde SQL SERVER ERİŞİMİ ENGELLENDİ VEYA SQL SERVER YOK
Veri kaynağına ulaşılamadı gibi hatalar geliyor acaba bu erişimi ne engelliyor sitedede Arkadaşınki gibi hata var
Ne editör çalıştırabiliyorum nede siteyi düzgün kullanabiliyorum yardım lütfen :S

Benimde var banada yardımcı olurmusun?
ODBC AYARINDA (local) seçili ileri dediğimde SQL SERVER ERİŞİMİ ENGELLENDİ VEYA SQL SERVER YOK
Veri kaynağına ulaşılamadı gibi hatalar geliyor acaba bu erişimi ne engelliyor sitedede Arkadaşınki gibi hata var
Ne editör çalıştırabiliyorum nede siteyi düzgün kullanabiliyorum yardım lütfen :S

sen peki enterpriese açtıgında orada ne yazıyor Local yerine

Aynı Sorn Bndede var (local) secip ileri dynce hata verıyor yardmcı olablicek brisi vamı ?

Geri
Üst Alt