burak3525
Member
- Mar
- 108
- 1
: http://95.173.166.204/Server IP: 95.173.166.204
Panel :http://95.173.166.204/
KoPoWerTR Ekibi olarak uzun zamandır 1299 PVP'lerin takipcisiyiz oyuncuların sürekli açılıp kapanan serverlardan sıkıldığının farkındayız.
Genel olarak tüm oyuncu kitlesinin amacı Uzun ömürlü kaliteli ve anlayışlı yönetim kadrosu olan bir serverda zaman geçirip eğlenmektir.
Biz KoPoWerTR ekibi olarak sizlerin bu beklentisini karşılayacağız . Her zaman uzun soluklu bir oyun için elimizden geleni yapacağız ekibimizin bu çabalarının karşılığında sizlerden yanımızda olmanızı bekliyoruz.
KoPoWerTR Sizlere İlki Yaşatıp HomeKo Olarak SizLere [USKO MARADON]
Arkadaşlar Herkes Gibi Sürekli 1 Şeyi 10 kere 20 Kere Yazmıcagım Neden? Diye Duyar Gibiyim Sebebide Şudur Sürekli 1 Yazıyı 10 kere 20 kere Yazıyorlar Ben Kısa Ve Öz Bir Çalışma Yaptım 1 Sefer Okuyun Anlarsınız. [İYİ Forumlar] KoPoWerTR Yönetim
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-**-*[USKO MARADON]*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-**-*
(1) Sizlere Elimizden Geldigince Herşeyiyle Sizler'özel Tasarlanmıs Home-Ko Server
(2) Drop'Larımızda Sizlere Kolaylık Saglama Amacımız İle Dopların İsimleri Degiştirildi
(3) Örnegin' Shell Göslük Mesela Bu Tip Eşyalarımız için Colling Zonede Sizlere Özel Işınlanma Yeri Yaptık İtem'Lerin Oldugu Droplara Isınlanma amacı ile Sizlere Kolaylık Olarak Yapıldı gatelerden +70 Silahlarımız C'z De Agaç'türü Olan Fakat üzerinde 70 itemi Yazılan Droplar'Koyulmustur'Oyun Tamami İle Zor'İtem Düşürmek Ve Zor + Basmak'Tır İtem düşme Olasılıgı İse Aşagıda Sizlere Yazacagım Şekildedir.
Zırh ve Silahların Upgrade Oranı
[+5] >= %100
[+6] >= %100
[+7] >= %50
[+8] = %25
[+9] = %0
[+10] = %0
Takı Upgrade Oranı :
[+1] > %0
[+2] = %0
[+3] > %0
[+4] = %0
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*Bos'Lar Ve İtem'Ler Neler'dir*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bazı Boslarımıza Ait'Örnegin Felenkor Ultima İsilion Gibi Boslarımız Girişler Maradon Yapılmaktadır Sizlere Bunlarda Kolaylık Saglamak amacı ile Maradonda[Event] Manager Np'Sinin içlerine koyulmustur.
Trol King:W.p E.p Rol Roc Vs Bu Tip Takılar Düşebilir Tüm Takılar Aktif
Felenkor: Aklınıza Rof-Gelmesin Kesinlik ile yoktur Neck +0 belt 0 düşe bilir v.b takılar
Ultima:İron Neckle +0 Ve İron belt +0 düşmektedir %1 oran ile Düşer Gold'Bar %20
İsilyon:İron Neckle +0 Ve İron belt +0 düşmektedir %1 oran ile Düşer Gold'Bar %20
Talos:İ.N İ.B E.Neckle Gibi Takılar düşer %1 oran dd25 düşmektedit %5 orandadır.
Duke:rol
Bash:roc
Samma:giga +5 atmaktadır upgrade ve gold Bar atmaktadır
Atilla
lycoan: Lycoan Staf +5 Düşmektedir
Lupus: Lupus Staf Ve Lupus Gibi Priest İçin İtem düşmektedir + upgrade düşer
barrkkk: Tooth +5 Düşmektedir %80
leasth:cs +0 %10
Sahula:ss+0 %10
Sinek Queen:dd25 Takılar Hw 0 lilme roc rol rom vs İtem Düşebilir.
Ekli Dosyalar: