adamlar onun için modeme rest atarlar ^^
güzel öneri![]()
Krallık Zamanı Uye Alımını Kapatsakbirasde olsa azaltır yane
adamlar önceden char açar kafayı çalıştırıp![]()
En iyisi bi arena yapmak o arenaya npcyi tasimak
arena giris npcsi lvl 80 den asagi almicak
En kolayi![]()
80/1 serverlarda ne olcak![]()
herkes öneri sunmuş ama ben çözümü biliyorum :haha: böyle bir prosedür yazılabilir ..
alın çözüm buACCOUNT_LOGOUT da CURRENTUSER dan sildirmezsiniz , ACCOUNT_LOGIN e de girişte CURRENTUSER tablosunda ACCOUNT_LOGIN den gelen @AccountID değişkeni aratılır , eğer varsa nRet = 4 Yani adam oyuan alınmaz.Sadece kendi hesabından girebilir
Karışık oldu ama anladınız inş mantıgı![]()
helal olsun![]()
Beyler
Biliyorsunuz Krallikta Cogu Millet char acip Gidiyor ve Kendine Oy veriyor
Bunun cozumu olarak sole birsey dusundum
1 IP = 1 VOTE
Bunun icin bi Procedure Yapamazmiyiz?
Yoqsa Imkansiz mi?
Tesekkurler:icon_nah:
bir adet ip tablosu oluşturulur.
accid , charid , ip , date
sütunları eklenir.
proc_insert_currentuser a ( kontrol etmeden söylüyorum ) log tutması için ebenezerden aldığı bilgileri log tutturulur.
oy kullanırken , hangi adayı seçtiyse onun tüm girdiği ip adresleriyle 1 çakışma yakalanırsa oy atımı iptal edilir.
Basit bir şey , 5 dk lık uğraşı gerektirir.
oy kullanımda , ip istenir.
deklare edilir ve set lenir.
daha sonra
if @ip in (select ip from YAPTIGIMIZ_LOG_TABLOSU where straccountid = @OYVERILECEKKRALTABLOSU)
begin
set @nRet = -3
end
hatta bunu o adama daha önceden oy veren adaylarla sizin ip niz çakıştığında hata verdirmeyede ayarlayabilirz , buda select i distinct ile çekmeniz almanına gelmektedir ki , kullanabilecek şahısın az olduğu kanaatindeyim
gogogo
bir adet ip tablosu oluşturulur.
accid , charid , ip , date
sütunları eklenir.
proc_insert_currentuser a ( kontrol etmeden söylüyorum ) log tutması için ebenezerden aldığı bilgileri log tutturulur.
oy kullanırken , hangi adayı seçtiyse onun tüm girdiği ip adresleriyle 1 çakışma yakalanırsa oy atımı iptal edilir.
Basit bir şey , 5 dk lık uğraşı gerektirir.
oy kullanımda , ip istenir.
deklare edilir ve set lenir.
daha sonra
if @ip in (select ip from YAPTIGIMIZ_LOG_TABLOSU where straccountid = @OYVERILECEKKRALTABLOSU)
begin
set @nRet = -3
end
hatta bunu o adama daha önceden oy veren adaylarla sizin ip niz çakıştığında hata verdirmeyede ayarlayabilirz , buda select i distinct ile çekmeniz almanına gelmektedir ki , kullanabilecek şahısın az olduğu kanaatindeyim
gogogo
Modem reset ile çözülür bu sorun rahatça![]()