Kreagame.net - VALENTİNAKO | KESİNTİSİZ PK KEYFİ | ALL EVENTS +5/+10 | Değişim Başladı!

nosam

Yeni Cüce
Reaction score
0
ÖNCEKİ İSİMİYLE VALENTİNA-KO OLARAK BİLİNEN SERVER , KREAGAME OLARAK DEVAM ETMEKTE , SERVERDA EDİT YOK , DESTEK YOK , SADECE TEK İHTİYACIMIZ OLAN İYİ ARKADAŞLIKLAR KURMAK VE DAHA FAZLA OYUNCU KAZANDIRMAK , BEN DE SERVER DA BİR OYUNCUYUM , ADMİNİ VEYA HERHANGİ BİR SERVER SAHİBİ İLE BAĞLANTIM YOK , BİR OYUNCU OLARAK KENDİ İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN YAZIYORUM ÇÜNKÜ , BUGÜNÜN SERVERLARINDAKİ DB ' SİNE GÖRE GÜZEL BİR DB 'YE SAHİPLER VE EDİT YOK , PUS YOK , DESTEK YOK . SERVERIN SAHİPLERİNİN YAPTIĞI REKLAM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR VE LİNKLERİ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR , KO-PANEL'DE SANIRIM SORUN VAR AMA CLİENT İNDİRME VE OYUN İÇİ İLE ALAKALI BÜTÜN BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ HİÇ BİR ENGEL YOKTUR.

http://login.kreagame.net/Kopanel

PK Server - Kreagame.net | KESİNTİSİZ PK KEYFİ | ALL EVENTS | KROWAZ&KANAT | +5/+10 | Değişim Başlıyor! | Ko-Cüce

Merhaba, Şövalyeler!

ValentinaKO artık KreaKO olarak, veritabanı sıfırlandıktan sonra 30 NİSAN 2015 tarihinde hizmet vermeye başlayacaktır.

Yeni bir oluşum ve yeni bir hizmet anlayışı ile sizlere kaliteli bir oyun zevki sunmak için KreaKO 30 NİSAN'da sizlerle!

Tüm eventlerin bulunduğu ve şuanda PK serverlar arasında en sorunsuz veritabanına sahip olan KreaKO, +3 yıllık bir geçmişi tekrar küllerinden doğuruyor!

Siz de bu macerada yer almak istiyorsanız, Facebook sayfamızdan detaylı bilgiyi edinebilir veya isterseniz TeamSpeak 3 sunucumuza gelip yetkililerle birebir görüşebilir ve team için ücretsiz oda açtırabilirsiniz.

Oyun Kuralları

KreaKO içerisinde karakter alım-satım işlemleri yasaktır. Böyle bir hususta kullanıcı tüm sorumluluğu kabul etmiş sayılır ve KreaKO hiçbir sorumluluk kabul etmez.

KreaKO içerisinde item alım-satım işlemleri yasaktır. Böyle bir hususta kullanıcı tüm sorumluluğu kabul etmiş sayılır ve KreaKO hiçbir sorumluluk kabul etmez.

KreaKO içerisinde yapılan/uygulanan tüm davranış ve/veya sözlerden oyuncunun kendisi sorumludur. KreaKO bu hususta hiçbir sorumluluk kabul etmez.

KreaKO veritabanını izinsiz reklam etmek, bilgi almak/paylaşmak, KreaKO adını başka bir yerde, bir konuda paylaşmak kullanıcının sorumluluğundadır ve KreaKO böyle bir sorumluluğu kabul etmez.

Tüm oyuncularımız, bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılmaktadır.

Cevap: Kreagame.net - VALENTİNAKO | KESİNTİSİZ PK KEYFİ | ALL EVENTS +5/+10 | Değişim Başladı!

+++++++++++++++++++

Cevap: Kreagame.net - VALENTİNAKO | KESİNTİSİZ PK KEYFİ | ALL EVENTS +5/+10 | Değişim Başladı!

KreaGame

+++++++++

:handshake:

+++++++++

+++++++++

++++++++++++++ pk devam ediyor buyrun gelin

+++++++++++ gelen karus olsun :d

+++++++++

+++++++++

++++++++++++++

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam