HomeKO ▌Krios-world.com - ▌PARA İLE İTEM SATIŞI VARDIR SAKIN GİRMEYİN EMEĞİNİZE YAZIK

Konu Yazar

ApexHomeko

New Member
Mar
21
0
Bu serverin sahibi para göz olan bir adam. Para için herşeyi yapar . Serverinde para ile item satışı vardır sakın girip emek vermeyin emeğinize yazık olur adam 50 tl verip üstünü fulletiyor 1.günden sorarlarsa kc çektim felan filan diyor sakın kanmayın PARA İLE İTEM SATIŞI YAPIP MİLLETİN EMEĞİNİ YİYEN BİR AÇ GÖZLÜ TARAFINDAN AÇILMIŞ BİR SERVERDİR!!!!

GİRİP EMEK YAPMAYIN PARA GÖZ ADAMLARI SEVİNDİRMEYİN!!!

Serverin Sahibi Paragözdür Sakın Kanmayın Para ile item veriyor millete . Eğer yakalanırsa yakalıyana ip ban atıyor ama ben buraya yazıyorum kardeşlerim görünki girmeyin bu itin sunucusuna. İşine gelmeyeni ip ban atıyor

500 TL verin bu sunucu sahibine kendini bile verir para için . Birde csw koymuş server ayın 5inde açıldı 9 unda csw açıyor tüm servere item verip pardon arkadaşlarına item verip csw kazandırtacak server açılalı 2 gün oldu ne ara item dizdilerde csw açıyorsun sen paragöz admin dizdin tabi milleti. oyuncuların emeğini boşa saydın paragöz aç gözlü admin haram olsun o kadar oyucunun emeği !!!

500 TL ödüllü csw yapıyor utanmadan o cswyi kendi arkadaşlarına kazandırıp size 500 tl yerine item vereyim diyecek kadar karaktersiz haysiyetsiz şeref yoksunu bir admine sahip bu serverin sahıbi itibar etmeyin böylesi serverlere girmeyin emeğinize yazık !!!

Geri
Üst Alt