E Konu Yazar erkano52 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 65 0 27 Nis 2009 #1 kopanelimde kullanıcı sıralaması National Point'e göre.... ben bunu nasıl Leader Point e göre yaparım... şimdiden teşekkürLer..
kopanelimde kullanıcı sıralaması National Point'e göre.... ben bunu nasıl Leader Point e göre yaparım... şimdiden teşekkürLer..
Maeglin <b><font color="red">AmelE4EveR</font></b> May 281 4 27 Nis 2009 #2 Cevap: kuLLanıcı sıraLaması haKKında yaRdım. !! Hocam öncelikle sıralamanın yapıldığı sayfanın kodlarını yazar mısın ? Ve uzun bir süredir DB'lerle ilgilenmiyorum, Userların Ladder Pointinin saklı olduğu sütunu söyler misin ?
Cevap: kuLLanıcı sıraLaması haKKında yaRdım. !! Hocam öncelikle sıralamanın yapıldığı sayfanın kodlarını yazar mısın ? Ve uzun bir süredir DB'lerle ilgilenmiyorum, Userların Ladder Pointinin saklı olduğu sütunu söyler misin ?
M manyak55 OrGeneRaL Şub 877 0 28 Nis 2009 #3 Cevap: kuLLanıcı sıraLaması haKKında yaRdım. !! Cuceko oyuncularını ve diğer oyuncularımızı bekleriz IP0=217.195.206.235
Cevap: kuLLanıcı sıraLaması haKKında yaRdım. !! Cuceko oyuncularını ve diğer oyuncularımızı bekleriz IP0=217.195.206.235