Kullanılmayan Karakterleri Kaldırın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Shutup

Administrator
Yönetici
Administrator
May
44
71
Merhabalar,

1-2 gündür üzerinde çalışmış olduğum programı sonunda bitirebildim. Bu program sayesinde belirtmiş olduğunuz gün sayısından bu yana herhangi bir aktiflik göstermemiş karakterleri accountlarıyla birlikte database'in her tablosundan siler. Burada dikkat etmeniz gereken şey bu işlemin hiç bir şekilde geri dönüşünün olmamasıdır tabii eğer yedeğiniz yoksa.

Kullanımı gayet basit. Konum kısmını eğer localdeki database'e bağlanacaksanız olduğu gibi bırakın. Server'a bağlanacaksanız ip adresini yazın. Kullanıcı adınızı altındaki boşluğa girin. Onun altına şifrenizi girin ve bağlanın. Ardından database seçmeniz gerekecek. Çıkan kutudan mevcut database'inizi seçin ve türünüzü belirleyin. Akuma türü dediğim KO_MAIN KO_S1 olarak ayrılmış databaselerdir. Seçmeniz gereken database KO_S1 dir. Klasikler ise herkesin bildiği normal eski usûl databaselerdir. Database de seçtikten sonra yine altındaki butona tıklayıp bağlantı işleminizi tamamlayın. Sonra yan tarafa geçin ve gün kısmına silinmesini istediğiniz karakterlerin min. kaç gündür oyunda aktiflik göstermediklerini belirtin. Ardından yanındaki butona basın ve her şey sizin için otomatik olarak yapılacaktır.

Program bu mesajın ekindedir. (x86.zip)

Bir sonraki sürümde eklecekler :
  • Tabloları temzilemeden önce yedek alma
  • Accounttaki charların aktifliğini tek tek kontrol etme, böylece bir karakter inaktif bir karakter aktif ise tüm account silinmeyecek sadece inaktif olaran account silinecek
  • Sizden gelen istekler

Not : Eklenecek bölümündeki ikinci maddede de gördüğünüz mevcut sürümde eğer bir accounttaki iki veya daha fazla karakterin herhangi biri inaktif durumdaysa ise tüm account silinmektedir. Bu yüzden kullanıp kullanmamak size kalmıştır.

Not : Programın yeni sürümü çıkarsa eski sürüm otomatik olarak devre dışı kalacaktır. Buna istinaden size bir uyarı gösterilecektir. Bu uyarıyı aldığınız zaman bu konu altından yeni programı edinebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• x86.zip
    x86.zip
    607.9 KB · Görüntüleme: 134
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Kullanılmayan Karakterleri Kaldırın

Teşekkürler... Çok yararlı bir şey olmuş. hö

Geçersiz Komut: Eklenti
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.

Fark ettim düzelttim :)

Teşekkürler Berkin.

Çalışmıyor, Çok Kötü. +Rep hö

Çoğu kişiye lazım olabilicek yararlı bi program.. Biraz inceledim tasarımıda çok güzel fazla kafa karıştırmıyo. Eline, koluna sağlık umarım herkezin işine yarar.

Deneyen var mı veya hata alan?

Teşekkürler ::LightBoy:: :D

teşeşkürler çalışıyorhö

Geri
Üst Alt