Herkeze Selamlar . Ben SerhatKAYA KyLeStyLee Mage Clanını Bilen Biliyor Arkadaşlar Clanı Geri Toplamaya Karar verdim.Fakat Suan Calısan ve Okuyan Arkadaslar Oldugundan 7/24 Bi Clan Olması Zor Bende Okuyorum zaten
Clanımızda 3-4 Arkadaş Reel kalıcı insanlar var Gectıgımız Yaz Gece 12 Savaslarında bile en az 2 PT Cıkan bir clandık.
Alımlardan Once Belirtmek İsterimki , Ortamın Huzurunu kacıracak kargaşaya kavgaya v.b. mevzuları Yaratacak Kısıleri Clanda Tutmam clan Tamamen YepYeni Olacaktır. Zaten Clanın Bırbırıne Alısması 1 Haftayı Anca Bulur .
Alım Sartlarına Gelince ;
Ventrilo Şart Olacak (Microfon'da Olsun Bi Zahmet
)
İyi Bir Dinleyici Olacak Zaten Pkdan Cok Gırgır Samata Yapan Bir Clanız 30 DK PK ATARIZ 1 Saat Afk oluruz Pk Atarız Beraber Müzik Bile Dinleriz
Anneye Babaya Bacıya Aileye ve kişinin kendi ırk din inanc'ına karısmayacak kufur etmiyecek Herkese Kapımız Acık ( Insan Oldugu Surece )
İyi Bir Player Olsun Bi Zahmet
Online Suresi Onemli Değil Zaten Bizi Duyan Gelecektir . (Gelmeye Calısacaktır)
Bunun İçin Belirli Gunlerde Sureklı PK Cıkar
bu arada eski takım arkadasları gormusse yorumu Ben KyLeKheasia - Serhat Koşun lan PK VAR
ALLAH'A EMANET KALIN SAĞLICAKLA . [email protected]
Clanımızda 3-4 Arkadaş Reel kalıcı insanlar var Gectıgımız Yaz Gece 12 Savaslarında bile en az 2 PT Cıkan bir clandık.
Alımlardan Once Belirtmek İsterimki , Ortamın Huzurunu kacıracak kargaşaya kavgaya v.b. mevzuları Yaratacak Kısıleri Clanda Tutmam clan Tamamen YepYeni Olacaktır. Zaten Clanın Bırbırıne Alısması 1 Haftayı Anca Bulur .
Alım Sartlarına Gelince ;
Ventrilo Şart Olacak (Microfon'da Olsun Bi Zahmet
İyi Bir Dinleyici Olacak Zaten Pkdan Cok Gırgır Samata Yapan Bir Clanız 30 DK PK ATARIZ 1 Saat Afk oluruz Pk Atarız Beraber Müzik Bile Dinleriz
Anneye Babaya Bacıya Aileye ve kişinin kendi ırk din inanc'ına karısmayacak kufur etmiyecek Herkese Kapımız Acık ( Insan Oldugu Surece )
İyi Bir Player Olsun Bi Zahmet
Online Suresi Onemli Değil Zaten Bizi Duyan Gelecektir . (Gelmeye Calısacaktır)
Bunun İçin Belirli Gunlerde Sureklı PK Cıkar
bu arada eski takım arkadasları gormusse yorumu Ben KyLeKheasia - Serhat Koşun lan PK VAR
ALLAH'A EMANET KALIN SAĞLICAKLA . [email protected]