Launcher extract failed :S

Konu Yazar

sercanblood

Member
Ocak
981
3
Arkadaşlar serverıma oto patch sistemi ekledim.launcher dan patch indiriyor userlar.fakat indirenlerin % 50 sinde hata veriyor..tam en sonuna geliyor patch in.

extract failed diye bir hata çıkıyor adamlar indiremiyor patch i .neden böyle oluyor anlamıyorum lütfen yardım edin.resimli anlatımlarda ne gerekiyosa yaptım.tam patch in sonuna geliyor extract failed hep böyle. :S

Cevap: Launcher extract failed :S

Launcherin ismini Launcher2 yapmayı deneyin :)

saçma..

ağ bağlantılarına gir sağ tık özellikler> gelişmiş> ayarlar> windows güvenlik duvarını kapa> özel durumlar > ebenezer falan varsa aktif et> gelişmiş > yerel ağ bağlantısı ayarlar> FTP i aktif et 21 portunu TCP OLARak 21 21 aç
bu kadar. olmassa Ftproot u kontrol et yanlşlık sendedir.

saçma..

ağ bağlantılarına gir sağ tık özellikler> gelişmiş> ayarlar> windows güvenlik duvarını kapa> özel durumlar > ebenezer falan varsa aktif et> gelişmiş > yerel ağ bağlantısı ayarlar> FTP i aktif et 21 portunu TCP OLARak 21 21 aç
bu kadar. olmassa Ftproot u kontrol et yanlşlık sendedir.

Hayır arkadaşım sorun auto-patch de degil.. Kesinlikle rarin içndeki exelerden kaynaklanmaktadır. 2 veya 3 exeyi bir rarda auto-patch olarak kullanmayın. Launcher yine hata verirse Launcher2 yapin ismini kesinlikle denenmistir.

Bunun tek bir Sebebi Vardır . Pc'deki Değiştirilecek Olan Exe'lerin Salt Okunur Olmasıdır.
Sağ Tık>Özellikler Diyip Salt Okunur Tıkını Kladırırsan Extract Failed Sorunu Düzelir. Bu Sorunu Vermesinin Sebebide . İnen Dosyların Zip'ten Çıkartılamamasıdır. Yani Eski Dosyalarla Yeni Dosyların Değiştirilememesinden Kaynaklanıyor .

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt