Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Launcher sonrası K2 öncesi Oyun kapanması Yardım Lütfen
Cevap: Launcher sonrası K2 öncesi Oyun kapanması Yardım Lütfen
ArkadasLar bnde 5 6 qunden berı uqrasıorum aynı hata bendede wardır yapmadıqım sey kalmamıstı..format bıle attırdım yıne duzelmemıstı.. Spyware doctor . bu wirüs programını ındırın kesınlıkle çözüm bulucaksınz.. bılqısayara format atılmasına ragmen hemen trojen yemıs pc.. dedıqım qıbı bu programı calıstırın arasın tarasın wıruslerı bulduktan sonra sılın..ondan sonra pc res atıcaktır..prgoram sag alt koseye qelıcektr..we tamamen sorununz duzelmıs olucaktr..sızın ne durumda olduqunuzu cok ıyı anlıyorum sadece dedıqımı yapın ısınze yarıyacaktır yardımcı olabıldıysm ne mutlu bana
yeni soach sistemle clentleri tarıyo bozuk tbl veya hileli tbl varsa bu tür sorunlar yaşarsınız size önerimkendi server tanıtımımda paylaştığım sayfanın en altındaki full clent dosyasını indirmeniz olur setup.exe dir sorunsuz en güncel patcler vardır soach ve x-ship tüm versiyonları ile çalışır
ya bende bı sorun var ama nasıl cozucemı bılmıyorum soach v0000 dıe bı yazı cıkıo oyuna gırerken ama usp den oynuyorum onla bı alakası olabılırmı ? yardım plz