▌lİlako.net ▌pk server▌ yep yenİ bİr lİlako gÖrmeye hazirmisin ozaman takİpte kal

konsantre1

Kayıtlı Üye
Reaction score
0

SERVER SUANDA ONLİNE DURUMDADIR FACEBOOK SAYFAMIZ ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ !!

FACEBOOK : https://www.facebook.com/LiLako.net

PANEL : www.lilako.net

Merhaba değerli LiLaKO.NET oyuncuları,

LiLaKO.NET yeni bir girişim ile özlenen LiLaKO.NET'i sizlere yenileyerek sunmak için hazırlanıyor.

Yönetim kadrosu tamamen değiştirilmiş olup, LiLaKO.NET oyuncularını mutlu edebilmek için gerekli bütün çalışmaları yapmaya başlamıştır.

Yapılan değişiklikler ve yenilikler ile siz değerli LiLaKO.NET oyuncularına tekrardan sınırsız, heyecanlı ve çekişmeli bir PK keyfi sunmaya çalışıyor.

LiLaKO.NET Yönetim ve Geliştirme kadrosu olarak, elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmak için çalışıyoruz.

Bildiğiniz gibi 1299 Private Serverlarda LiLaKO.NET 8. yılı devirmiş kemikleşmiş serverlardan birisidir.

Siz değerli LiLaKO.NET Oyuncuları, yeniliklerini üstlendiğimiz LiLaKO.NET Geliştirme ve Yönetim ekinden sizlere de bir mesajımız var.

Değerli oyuncularımız Yönetim ve Geliştirme ekibi olarak kararlaştırılan tarih 13.06.2015 CUMARTESİ 19:00'da açılarak hızlı bir giriş yapmak istiyoruz.

Bu durumda siz değerli oyuncularımızın yukarıda vermiş olduğumuz tarih'e kadar LiLaKO.NET Yönetim ve Geliştirme ekibinin içinde olup, internet üzerinden yapılan reklamlarda

yardımlarınızı bekliyoruz.

Yapılan bir işte siz değerli oyuncularımızın her biri 1 tuğla koyarsa. Özlenen LiLaKO.NET'i sizlerle buluşturacağımıza inanıyoruz.

LiLaKO.NET / Yönetim ve Geliştirme ekibi..

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam