LocaL PC'de 30 User aLan Servera 416 Kişilik Baskı! Yardımcı olacak aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

kankatamer

Hızlı CüCe
Kas
220
3
arkadaşlar önceki gün 80 kişiyi daha sildim tamı tamına 416 kişi ediyor. vps alcak param yok bana yardımcı olabilecek birisini arıyorum msn den iletişime gecin : [email protected] Ortak gibi birşey arıyorum item vb. satışından gelcek para ona gitcek!

localqb1.jpg

Cevap: LocaL PC'de 30 User aLan Servera 416 Kişilik Baskı! Yardımcı olacak aranıyor

sen malmısn ? öyle 1 sey imkansız :D::D:DD:D
senn serwerıne gunde toplam 400 kısı gırıp cıkmısdır
sende anlık usserının 400 oldugunu zannedıorsun yazık :D

Cevap: LocaL PC'de 30 User aLan Servera 416 Kişilik Baskı! Yardımcı olacak aranıyor

İnsan atarda bu kadarmı atar.. :)

Attıgımı nerden biliyorsun orda birsürü ip olan not defteri var isterseniz upload bile edebilirim!

ip ler sadece 1 kere kaydoluyor gezdigi sayfalar o ip'nin oldugu not defterinin içine yazılıyor bir yedegini yazmıyor yani tamı tamına 416 kişi girdi...

Ayrıca anlık userimin 400 oldugunu demiyorum ben benim servere girmek için bekleyen sırada 400 kişi var o gün servere ben bile giremedim bi giriyodum dc yiyordum cıkıyordum ebenzer hata veriyodu kaldırmıyordu yani :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu resmı görünce alt f4 cektim ko-cuceden
:o:höhöhö

Siteye Giripte Oyuna Girmeyen Kaç Kişi Var Acaba?

cogu ip sabit ip degil :) yanı oynayan kısılerın ıpleri hep degısıtıgnden boyle cok olabılıryor

sen malmısn ? öyle 1 sey imkansız :D::D:DD:D
senn serwerıne gunde toplam 400 kısı gırıp cıkmısdır
sende anlık usserının 400 oldugunu zannedıorsun yazık :D

Aynen :-::-::-:

Arkadaşım bu siteye giren kişiler oyuna bu kadar kişi girse nolur kim bilir bide VPS siz:D

Şakamısın Ya Böle Bişi Olmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt