Local Serverlar İçin Lag Engelleme Yöntemi

Konu Yazar

darkvedar

Member
Haz
561
7
Not: Sabit Ip Gerekli​

1. Bir Hamachi Ağı Alınır
  2. Ebenezer Ayarları Açılır
  3. Gameserver.ini deki ve server.ini deki AI Server Kısmındaki Ipye Daha Önceden Aldığımız Hamachi Ağının Ipsi Yazılır
  4. Kaydedilir
  5. Ve Mutlu Son Engelleyebileceği Kadar Engeller

Olayın Mantığı

Sadece Sabit Ip Olduğunda Pc Ye Yükleniliyor Ama Aı Server Kısmına Hamachi Ağı Yazıldığında Hamachiyle Bilgisayar Ip Si Yükü Paylaşıyor Sanırım Anladınız.

Bazı Sorulacak Soruların Cevapları​

Soru1: Bu Olay Gerçekleştiğinde Userler Hamachiden Mi Bağlanabilecek

Cevap: Hayır Kullanıcılar Sabit Ipden Bağlanabilecek

Soru2: Ne Gibi Sorunlar Çıkabilir

Cevap: İlk Yapıldığında Hamachi Ağıyla Sabit Ip Ağı Karışabilir Bir Kaç Denemeden Sonra Kendi Kendiliğine Düzeliyor

Tamamen Kendi Buluşumdur... Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana

Son düzenleme:
Cevap: Local Serverlar İçin Lag Engelleme Yöntemi

gzl işe yarar. böle teknikler var.. sagolasn :)

wooow :S harbi oluormu yaf:S

oluyor benim pc özellikler 1.41 işlemci hızı 256 mb ram varken 50 kişi de lag yapmıyordu sayesinde :)

hemen denıcem cok tşkler durmadna lag oluyordu modemde cok saol :D

Arkadaşlar onun yerine bilgisayarınızda yeni kullanıcı açın ve server dosyalarını oraya atın ve orda açın ozaman hiç lag olmuyor :D kendi buluşum xD

Arkadaşlar onun yerine bilgisayarınızda yeni kullanıcı açın ve server dosyalarını oraya atın ve orda açın ozaman hiç lag olmuyor :D kendi buluşum xD

Tabi SEnin Buluşundur Kesin xD
Kaç Aydır Biliniyor Bu Yöntem Hatta Kaç Yıldır :D

Benim Verdiğim Yöntemi Sadece 3 Kişi Biliyordu Biri Ben Biri 0sk1 Biri De By_Korkusuz , Şimdi Herkez Biliyor :D

hayır olmuyor bana yaptıkya 2 sene önce 50 kişide lag yapıyor ozi hamachi çoğu zaman takılıyor ve lag başlatıyor tavsiye etmem 2 sene önce arkadaşla ortak serverimiz vardı aynısını yaptık ordan biliyorum :D

zaten local ipye bağlanıyor bilgisayar + hamachi ipsini ön plana koyarak dahada kasarsınız bence.tabi denemekte fayda var

arkadsLAr ole soyluorsunuzda ısızn bagLantınızlada ılgısı war
meseLa genelde herkezın bagLantısı 1024 kb cok fazLA 1 fark yapacagını zannetmıyorum ama genede sağoL.

oluyor benim pc özellikler 1.41 işlemci hızı 256 mb ram varken 50 kişi de lag yapmıyordu sayesinde :)

pek inanasım gelmıyor acıkcası bende QuadCore var 4 gb ram 4096 Net hızı var 60 kısıde lag yapıor. sende 256 Ram var nasıl 50 kısıde lag yapıo :) bu yontemi bende biliyordum bir arkadasım tavsiye atti ama pek etkı etmıyor yani
1.41 mhz 256 mb zaten server filesler 512 ramde calsıyordur hepsini login yapınca ee sen oyuna girin vs yapcan GM sen gezcen admınsen fixlıycen ugrascanda ugrascan ama inanmıyom ben sana :D

ben oyuna giremiyodum zaten xD daha oyuna giirmeden cracter de atıyodu oyundan :D

knightspyko veya spyko yazın googleye görün neler çıkıo xD

knightspyko veya spyko yazın googleye görün neler çıkıo xD

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt