Local Serverlar İçin Lag Engelleme Yöntemi

Cevap: Local Serverlar İçin Lag Engelleme Yöntemi

laq pc nin özelliqine peq baqmaz int hızı olduqdan sora :) qerisi yalan :)

Aynen KatılıyoRm.
Billing Beğenip Kullanmıyoruz Billing Server Network Üzerinde Geliş Gidiş Hızını ArttırıoR Diye Duymustum Denemekde Fayda var :D

Evet.. Oluyor.. Teşekkürler.

teşekkürler..

hadi bendende bir tavsie :)
Şimdi Arkadaşlar öncelikle 2 şeye ihtiyacımız war workstation ve server enteps 2003 xp cd si=?=2 gb ram en fazla:) yada 1.gb olabılır 40 gb hard disk 1 gb ram en standartı ko pc iicn bunları kurduktan sonra xd kurulumu yapıcaksınız ve xp vps ayarlarını yapıcaksınız sonra normal host ıp alımını edıtleme yerine gelip hamachi ıp 2 ethernet kartını gostereceksın 1 pc hem localdan aldıgı ınternet ve hamachi ıp gelen ıp olcak bunları modemınızde portlarını acıp sanala sevk edın ve server filesleri kurulumunda sadece ai server ıp yerine hamachinin ıp yazın ve calıstırın sql fln anlatmadım onları sız bılıyorsunuz:) filesleri sql kurulumu yaptıktan sonra bu ıslemı fıles ınılerıne yapıcaksınız.. sonra bu işlemde ilk sefer 2.sefer hata alabilirsiniz local böyle bir ıp gormeye bılır bunu ilk de de gorebılır belkı 2 3 de gormez onu siz acıcaksınız .. sonra acıldıktan sonra mapları hamachi agından normal userlere sevk edersınız normal ıp sızın oyuncu agınız olur 2 oynayanın ana pc bırleşerek normal bir oyun oynuomus gıbı oynarlar fark olmadan lag 100 userden sonrada yapabılır . bunun sebebi ram eksikligidir.. :) bunun caresı 4 gb ram kullanıosanız 2 gb ko pc 2 gb kendınıze ayrcaksınız.. ben 3 sene 7/24 kafe ve normal internet ustunden bu tur server kurduk zamanı geldı onuda kapatmak zorunda kaldı..:) simdi size tavsiem ev pc bu işlemi yapıcaksanız work stationdan yapın .. ko sistemi temiz olcak :) normal bi ev pc calısan program sayısı hayalı olmaz:) buda az cok oyunda ıstemedııgnız lagı olusturur..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt