D Konu Yazar DragonForce OlasılıkSız Eki 288 4 13 Şub 2009 #1 Login Server Açmaya Çalıştıgımda Bu Hatayı Alıyorum.Hiçbir Açıklama Getiremedim Yardım Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar. Son düzenleme: 13 Şub 2009
Login Server Açmaya Çalıştıgımda Bu Hatayı Alıyorum.Hiçbir Açıklama Getiremedim Yardım Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar.
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 13 Şub 2009 #2 Cevap: Login Server Hatası ODBC Ayarlarini Kontrol et
D Konu Yazar DragonForce OlasılıkSız Eki 288 4 13 Şub 2009 #3 Cevap: Login Server Hatası RoTrKO' Alıntı: ODBC Ayarlarini Kontrol et Genişletmek için tıkla ... Odbc Sorunsuz.Binlerce Defa Kontrol Ettim.
Cevap: Login Server Hatası RoTrKO' Alıntı: ODBC Ayarlarini Kontrol et Genişletmek için tıkla ... Odbc Sorunsuz.Binlerce Defa Kontrol Ettim.
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 13 Şub 2009 #4 Cevap: Login Server Hatası Hmm , Tuhaf Login.log u da goremedim orda Fakat Data Source Name DByide bulamiyor olabilir ama cogunlukta Odbc ayarlarinda olur bu hata ...
Cevap: Login Server Hatası Hmm , Tuhaf Login.log u da goremedim orda Fakat Data Source Name DByide bulamiyor olabilir ama cogunlukta Odbc ayarlarinda olur bu hata ...
D Konu Yazar DragonForce OlasılıkSız Eki 288 4 13 Şub 2009 #5 Cevap: Login Server Hatası Sorunun Ne Oldugunu Okuyup Anlayıp Ne Yapcagını Bilmemek Berbat Bişey xD
G GнosтSρзciαL Member Ara 130 3 17 Şub 2009 #6 Cevap: Login Server Hatası doğru dürüst loginserver.exe kullan sorun kalmaz ve versiyon.ini yi doğru yaptınmı okeydir.
Cevap: Login Server Hatası doğru dürüst loginserver.exe kullan sorun kalmaz ve versiyon.ini yi doğru yaptınmı okeydir.
T taka New Member Kalemi Kırıldı! Ağu 159 1 17 Şub 2009 #7 Cevap: Login Server Hatası iLk Defa görüyorum