Login Server Sorunu

Konu Yazar

Ahmet D.

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
2,743
0
Öncelikle Bütün arkadaşlarıma hayırlı Ramazanlar.Direk konuya geçeyim . Local olarak birkaç şey denemek istiyorum.Projelerim var fakat 3 - 3.5 aydır bir sorun ile karşılaşıyorum . Sorun nedir diye soracak olursanız resim olarak göstereyim ilk başta ;

http://i34.tinypic.com/33o1kew.jpg

Resimde de gözüktüğü gibi orada öylece kalıyor.Hiçbir hata da vermiyor. SQL sil baştan yaptım. ODBC baştan yaptım.files,db değiştirdim.Aklıma gelebilecek herşeyi yaptım fakat formattan başka bir çare varmıdır diye buraya konu açma gereksinimi duydum. Umarım Yardımcı olabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

Cevap: Login Server Sorunu

SQL > Database Burdan VERSION adlı tabloyu bulun öncelikle versiyonu 1299 a düşürün sonra login server daki version.ini den gerekli ayarlamaları yapın local server için oradada versiyonu 1299 yapınız ip ler ise 127.0.0.1 version.ini de TABLE isimli yerin Version olmasınada dikkat edin bunlarda olmassa formatı son çare olarak denemenizi tavsiye ederim.

Dediğini yaptım gene aynı ve login.log oluştu içinde ;

*** S0022, 207, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'strFileName'., 81 ***
*** S0002, 208, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'VERSION'., 77 ***

Bu yazıyor. Bir yararı olabilir mi bunun

tablede sorun var farklı bir db den al veya baştan yarat.Yada direk database değiştir tekrar login.logdakileri buraya yaz

Database değiştirdim sorun gene tekrarlanıyor. fakat log oluşmuyor.

Can Evde değilim geldiğimde konuşuruz sabah format atacam inş olacak :D Ha Bu arada botneti unuttum sanma :sakalli:

Hahaha seninde hayallerın suya düştü desene :D

Geri
Üst Alt