Login Sorunu !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kurb4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kurb4n

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
165
0
Öncelikle Herkese Merhabalar.Local olarak birkaç database test etmek istedim.2-3 tane test ettim.Başka bir db restore ettikten sonra login server gelmemeye başladı.Hiçbir hatada vermiyor. Resimdeki gibi kalıyor ..

10p7zgg.jpg

SQL'yi sildim baştan yaptım.ODBC yi baştan yaptım.Filesleri değiştirdim . Db'yi değiştirdim. Fakat sorun devam ediyor.

Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara...

Cevap: Login Sorunu !

Günceldir arkadaşlar ...

Güncelliğini korumaktadır ...

Login Serverin içinde Login.Log Vardır İçindekileri Buraya Kopyalarmısın ?

*** 37000, 513, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]A column insert or update conflicts with a rule imposed by a previous CREATE RULE statement. The statement was terminated. The conflict occurred in database 'kn_online', table 'TB_USER', column 'strAccountID'., 256 ***
*** 01000, 3621, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]The statement has been terminated., 81 ***
*** S0022, 207, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'sVersion'., 78 ***
*** S0022, 207, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'sVersion'., 78 ***

Böyle yazıyor .

sVersion Diye Table Aç Veya Version Tablesini sVersion Yap. Loginden İsim Değiştirmişler. Sorun Fixlenicektir.

Dediğiniz gibi yaptım yeni bir table oluşturdum fakat sorun devam ediyor ... Biraz açabilir misiniz ?

Geri
Üst Alt