Longh0rn'dan İnciler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheJackal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Longh0rn'dan İnciler..

emulator ama emulator değildir diyor (muhtelemen matrix1536 dan almıştır) :) gerydeft geliştiriyordu en son bilemem, onda cz de moblar ve skilleri tam kullanabiliyordu bi kaç ay önceki resiminde...Devam ettiriyorsa emulatorunu şuanda baya geliştirmiştir.
Nero, projeni açık kaynak olarak bir forum açıp kodları yayınlarsan daha iyi olmaz mı?GNU hesabı :P

nedense herkezde olmaya başladı fire drake dosyaları çok ilginc ama benden başka isbat edebilen yok ?

niye diyemesin ? yapılamayacak birşey değil bu !

1299 ebenezer ve logini exeye göre ayarla al sana 17xx hö

ama ayarlamakta kolay değil ayrıca 17xx maradon ve 1453 maradon olayı exenin port ve versionunu öğrenip ebenezerin port & version değiştirerek oyuna girebiliyosun hö 17xx client 1453 müş 1505 miş farketmiyor yani ebenezer olduktan sonra herşey olur ;)

Ha Ha ha

Saçmaladın Bu Sölediğin Şekilde.
Version+Port Öğrenipde Her Version'a Her exe'yle girilseydi.
1299 Exeyle 1736'a girip Düpe Yaparlardi Bukadar Basitmi SAnıyorsun
1 Exenin Çalışması sadece 2 şeye bağlımı sanıyorsun :))

nedense herkezde olmaya başladı fire drake dosyaları çok ilginc ama benden başka isbat edebilen yok ?

http://i0905.hizliresim.com/2021/5/30/1048.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2021/5/30/1053.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2021/5/30/1057.jpg

Ha Ha ha

Saçmaladın Bu Sölediğin Şekilde.
Version+Port Öğrenipde Her Version'a Her exe'yle girilseydi.
1299 Exeyle 1736'a girip Düpe Yaparlardi Bukadar Basitmi SAnıyorsun
1 Exenin Çalışması sadece 2 şeye bağlımı sanıyorsun :))

benim söylediğim başka birşey kafanmı iyi ? bundan ötesi sen kendini benmi sanıyorsun ?

Son düzenleme:

http://i0905.hizliresim.com/2021/5/30/1048.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2021/5/30/1053.jpg
http://i0905.hizliresim.com/2021/5/30/1057.jpg

benim söylediğim başka birşey kafanmı iyi ? bundan ötesi sen kendini benmi sanıyorsun ?

bu emulator ama :-: ve hiçbirşeyi çalışmıyor

bu emulator ama :-: ve hiçbirşeyi çalışmıyor

1-2 sayfa önce yazdıklarıma bak :) emulatorden yola çıktım vs.

Emulator ebenezer ve logindeki kısımları bizim ebenezer ve logine aktarırsak olucak birşey olmaz diye birşey yok.

ben ayarladım herşeyi ama sadece bir include konulması lazım onuda koyamıyorum o yüzden serverin ip si yanlş oluyor ve 10061 veriyor :(

unutmaki sende emulatorden yola çıktın :)

Son düzenleme:

1-2 sayfa önce yazdıklarıma bak :) emulatorden yola çıktım vs.

Emulator ebenezer ve logindeki kısımları bizim ebenezer ve logine aktarırsak olucak birşey olmaz diye birşey yok.

ben ayarladım herşeyi ama sadece bir include konulması lazım onuda koyamıyorum o yüzden serverin ip si yanlş oluyor ve 10061 veriyor :(

unutmaki sende emulatorden yola çıktın :)

Bildiğim Kadarıyla 1299 ile Üstleri Arasında Çok fark var.
Veri Alışverişi farklı yani... :) Bunu sen 1299 ebenezer ile (Sourceleri Olsa bişey demicem) Yapabilmeyimi Düşünüyosun?

Şevki Emulator'den yola çıkmış olabilir ama kendisi 0'dan Ebenezer yazıyor :)

Kolay gelsin herkeze .

longhorn dostum en azından emulatorden mi yola çıktın? emulator mu kullanıyosun ? emulatoru geliştirerek mi buralara geldin? yoksa yeniden bir ebenzer mi yazdın? bu gibi konulara açıklık getirirsen veya bana pm ile ulaşırsan bende bi 2 şey denemek ıstıyorum, olmucak yola baş koymam, ama yol gösterirsen kendim bişiler yapabılırım...,yapabiliriz

Son düzenleme:

Bildiğim Kadarıyla 1299 ile Üstleri Arasında Çok fark var.
Veri Alışverişi farklı yani... :) Bunu sen 1299 ebenezer ile (Sourceleri Olsa bişey demicem) Yapabilmeyimi Düşünüyosun?

Kolay gelsin herkeze .

Ben yapıcam onda kararlıyım taktım kafaya bi kere vazgeçmem :) arkadaşlarımda bunu biliyor. Ben sadece maradon yapıyım dedim bu olaya girdim bunuda çözmeden bırakmıcam bunuda biliyorum en geç 1 ay içinde herşey sorunsuz olarak biticek.

Bu sözüne yorum ;

Şevkinin Reallizt, sizin gibi arkadaşları çok bu yüzden çok gelişme olabilir.

Unutmayınki ben tek başıma yapıyorum tabiki buglarda olucak :) 1735 kırılmış exe şu an bende var ve Server Filesi exeye uyarlayamıyorsak, exeyi filese uyarlarım ;)

Ben yapıcam onda kararlıyım taktım kafaya bi kere vazgeçmem :) arkadaşlarımda bunu biliyor. Ben sadece maradon yapıyım dedim bu olaya girdim bunuda çözmeden bırakmıcam bunuda biliyorum en geç 1 ay içinde herşey sorunsuz olarak biticek.

1 Ay İçinde :) hmm...

Bu sözüne yorum ;

Şevkinin Reallizt, sizin gibi arkadaşları çok bu yüzden çok gelişme olabilir.

Unutmayınki ben tek başıma yapıyorum tabiki buglarda olucak :) 1735 kırılmış exe şu an bende var ve Server Filesi exeye uyarlayamıyorsak, exeyi filese uyarlarım ;)

Çok İlginç ...

Bence sen bu kadar bilgin ile Hiç Uğraşma derim :)

Ayrıca Şevkide tek başına yapıyor bunları :)

Ayrıca Şevkide tek başına yapıyor bunları :)

Bu aklımla neler neler yaptım ben zır deLy Tamer derLer bana :D
olmıcak yöntemlerle birsürü şey yaptım. Ayrıca benim deneyimim tam 5 aylık :) yani çok fazla deneyimim yok malesef.
Yinede iyi yerlere vardığımı düşünüyorum, Şevkinin deneyimi daha çoktur ona birşey diyemem tabikide.

Ulan herkes bir şeyler koyuyorr...yok böle yaptım yok şöle açtım..1dk lık video koy dedğimizde cevap bile yok :hıh:

ya Emulatorun anlamini bilmiyorsunuz. Yada Bilenlerde yanlis algiliyor..
Emulator lafinda kötü birsey yok. Ama dogruyu söylemek gerekirse Bu dosyalarda Emulator oluyor. Nedeni söyle. Gerçek Dosyalar USKO da. USKOnun Server Dosyalaridir deme hakki var. Çünki Orjinal. Orjinale Dayanarak Yapilan Her türlü Dosya Server Dosyasi vs vs Emulator olur.. O yüzden WOW un komple oyun düzeni Emulator üzerine kurulu.. Gerçek WOW server dosyalari asla paylasilmadi.. Ama isini bilenler Emulator yollariyla bunlarin Hepsini gerçeklestirdi.. Burda tartisilan herseyde Emulator Bölümü altina girer.. Sonuçta Orjinal USKO ya dayanarak birseyler yapiliyor komple yeni bir Knight Online yaratilmiyor ..

Ayrica Nero. Kusura bakma ama yapabilicegini düsünmüyorum çünki verilen emulatorlerle fazla bir ilerleme yapamazsin. Sonuçta bir DB ye bagli degil. Belirli bir çalisan oyun Engine ide yok.. Yani iyi güzel USKO exesinle oyuna girebilirsin gezine bilirsin ama gerçege yakin fazla birseyle karsilamazsin.. Ilerlemen için komple emulator yönünü degistirmen gerekir.. birtek oyuna girerek bitmiyor :) Ayrica Ilerlemen içinde C# C++ ASM gibi Bilgisayar dilleri bilmende gerekir.. ve bunlari bildigini sanmiyorum. Ayrica bilmeklede bitmiyor USKO nun oyun düzenini çözüp birçok sey yapman gerekir.. Sonuçta hersey mantiga ve bilgiye dayaniyor..

O yüzden burda saçma sapan tartismalari birakin çünki Sevkinin bu konuda yaptigi ilerlemeler Gerçektende Güzel ilerlemer çünki Knight Online gelecegini degistirebilicek ilerlemeler.. ve Biraz sayginiz varsa laf ediceginize Sevkiyi desteklemenizi beklerim..

-Reallizt

ya Emulatorun anlamini bilmiyorsunuz. Yada Bilenlerde yanlis algiliyor..
Emulator lafinda kötü birsey yok. Ama dogruyu söylemek gerekirse Bu dosyalarda Emulator oluyor. Nedeni söyle. Gerçek Dosyalar USKO da. USKOnun Server Dosyalaridir deme hakki var. Çünki Orjinal. Orjinale Dayanarak Yapilan Her türlü Dosya Server Dosyasi vs vs Emulator olur.. O yüzden WOW un komple oyun düzeni Emulator üzerine kurulu.. Gerçek WOW server dosyalari asla paylasilmadi.. Ama isini bilenler Emulator yollariyla bunlarin Hepsini gerçeklestirdi.. Burda tartisilan herseyde Emulator Bölümü altina girer.. Sonuçta Orjinal USKO ya dayanarak birseyler yapiliyor komple yeni bir Knight Online yaratilmiyor ..

Ayrica Nero. Kusura bakma ama yapabilicegini düsünmüyorum çünki verilen emulatorlerle fazla bir ilerleme yapamazsin. Sonuçta bir DB ye bagli degil. Belirli bir çalisan oyun Engine ide yok.. Yani iyi güzel USKO exesinle oyuna girebilirsin gezine bilirsin ama gerçege yakin fazla birseyle karsilamazsin.. Ilerlemen için komple emulator yönünü degistirmen gerekir.. birtek oyuna girerek bitmiyor :) Ayrica Ilerlemen içinde C# C++ ASM gibi Bilgisayar dilleri bilmende gerekir.. ve bunlari bildigini sanmiyorum. Ayrica bilmeklede bitmiyor USKO nun oyun düzenini çözüp birçok sey yapman gerekir.. Sonuçta hersey mantiga ve bilgiye dayaniyor..

O yüzden burda saçma sapan tartismalari birakin çünki Sevkinin bu konuda yaptigi ilerlemeler Gerçektende Güzel ilerlemer çünki Knight Online gelecegini degistirebilicek ilerlemeler.. ve Biraz sayginiz varsa laf ediceginize Sevkiyi desteklemenizi beklerim..

-Reallizt

Doğru diyorsun

ben emulator üzerinde ilerlemiyorum, emulatorden fikir aldım fileslerime geçiriyorum exe editliyorum server filesi beceremezsem eğer exe yi filese uyarlamayı denicem. 1735 kırılmış exe'yi değiştiriyorm onu bunu yapıyorm neyse :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt