Longh0rn'dan İnciler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheJackal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Longh0rn'dan İnciler..

Bu Adamda Gelecek var, Sen Sen Ol 1299'daki gibi Çaldırma Dosyaları!
Çoluk Çocuğun Eline Düşmesin gari!

1299 açılmaz açılmaz dediler.. açtılar.. şimdi herkez 1299 açıyor.

Şimdide Usko 17xx açılmıycak açamazlar yazıları var ve açılınca o zaman açana gece gündüz yalvarırlar dosyaları almak için.. yapamayıpda burda yok şu şöyle yok bu boyle yapamaz sen bu kadarını yapta sonra cevap yaz. yorum yap emeğe saygı duyun lütfen..

Şevki ile Mert'in işleri bunlar... :). Doğrusu hiç şaşırmadım. Daha güzel şeyler bile yaparsınız siz :). Yanlız takıldığım olay 2. resimdeki moradon tam usko moradon değil.. Biraz daha değişik. İn hosstes yeri flan düz yerdi ama orda güneşil flan var biraz daha değişik geldi bana, yada uskoya girmediğimden öyle geldi.. Bu arada farkettinizmi bilmiyorum ama sanırım exp barda bug var :). %9 olmasına rağmen yeşil çubuk ilerlememiş.. :)

Yok bildiqimiz Usko Moradon Burası Magic Anvil'in Önünden Çekilmis Sanırım İnn Hostess Arkada Kalıo Gzükmüyor Orası. (:

Halletseler Bile Bi Bukadar Daha Beklicez qene Kimse Paylasmaz Bunu :D

Nero´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında kolay iş, uskonun clientindeki exeyi unpack edip version ayarını ebenezerdekiyle aynı yani 1298 yapıp girerizde tabiki map + db olayıda var

Hiçbir alakasi yok söylediklerinin

Bak arkadasım Emulator Kodu Bende Yaptım İstersen ss Atarım :D

Bak arkadasım Emulator Kodu Bende Yaptım İstersen ss Atarım :D

sen öle bil + gözüme bişi kaçtı orda google translate mi ne açıktı acaba çin veya japon sitelerinden mi buldun ordan alıp mı geliştirdin biraz bilgi verebilirmisin dicemde enayi değilsinki veresin bilgi :D inş ilerletir adam gibi bi server açarsın :)

Filesler Bizdede var Ama İcraat Yok :S

Bizde Onu Diyoruz Ya Ztn adamlar Editlemis COk Güzel Bir Hal Almış Ugrassak Yapamıcak Bişey deiL Ama 2 kERE Ugrasıp BırakıoRz

Bişi Daha Diyeceğim AZI OLAN KONUŞUYOR Yapa Biliyorsanız Yapın ? Adam Yapmış...İnşallahda İlerletir ilerleteceğinede inanıyorum..Tekrar Diyorum Emeğine Saygı Duyun..

Kimse Kötü Yapmıs Diye Bişey Dedimi ?
Bunu Kimse Yapamadı Daha Henüz Bende Görmedim .
İşte Ağzı Olanın Konusutuqu NasıL Belli Oluyor . :D
Okumadan Konusoyrsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt