Low ,Middle Class Upgrade Scrol ve Rebirth Sistem (Magic Anvil)

Cevap: Low ,Middle Class Upgrade Scrol ve Rebirth Sistem (Magic Anvil)

Resimler niye her deyiştiginde boyutları deyişiyor fake bu be gif kimi yiyon videoda sadece dxt ben hiç deyişme görmedim.

Artik bende yapabiliyorum rebirth ve low class :)

Resimler niye her deyiştiginde boyutları deyişiyor fake bu be gif kimi yiyon videoda sadece dxt ben hiç deyişme görmedim.

ya adamda zaten göstermiş nası yandıklarını dememişki oyunda yanıp sönen yaptım diye sadece o derece yanan rebith yaapmış ve pacth değiştirmeden az yanan çok yanan yapmış :)

kızacaksınız ama fake , böle şeyleri bişi başarmış gibi paylaşmayın. gereksiz kirlilik yaratıyorsunuz :S

Cevap: Re: Low ,Middle Class Upgrade Scrol ve Rebirth Sistem (Magic Anvil)

kızacaksınız ama fake , böle şeyleri bişi başarmış gibi paylaşmayın. gereksiz kirlilik yaratıyorsunuz :S

:) yanlış anlamada üstünüze yok valla :d ordaki gifdeki 3 farkı görüntü +7 armor +1 rebirt armor +5 rebirt armorun parlaklığıdır sadece rahat anlaşılsın diyerekten koymuştum gifleri zaten videolara baksanız anlardınız.

ya adamda zaten göstermiş nası yandıklarını dememişki oyunda yanıp sönen yaptım diye sadece o derece yanan rebith yaapmış ve pacth değiştirmeden az yanan çok yanan yapmış :)

en azından anlıyan birini gördük oda güzel :)

Geri
Üst Alt