✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
güzel çalışma tebrikler fakat parlaklıklarda +8 usko aayarında +7 %15 işe +8 %30 +9 % 80 +10 %+100 rebirth olrakda aynı +1 +4/+5+10/+11+20/+21+30/ bu şekilde 4 e bölünmesi daha hoş olur bence
Saolasın dxtlere hiç bulaşmadım sans eseri bulduğum dxtleri kullandım.Onuda yapardımda zaman yok artık.
Saolasın dxtlere hiç bulaşmadım sans eseri bulduğum dxtleri kullandım.Onuda yapardımda zaman yok artık.
istersen sana bu şekilde bölerim butun itemleri usko neye reb basılıyorsa yaparım pachtde veririm fakat onları parlatmak ve upgrade yazmak sana kalmıs![]()
2.video felaket ^^ başarılar
Gerçekten 2 videoda harika . +5 rebirt'in parlaklığı fazla geldi bence onu rb +11 için yap.Rb +5 için daha az parlaklık olsa daha iyi olur gibi.
Çok qüzeL çalışma tebrik ederim bende sistemin daha bi gelişmişi vardı paylaşmadım bayadır uğraşmıyordum pwp ile ara vermştim +1 reb +5 reb +11 reb +21 reb olarak ayırmıştım sorunsuz sadece anvil bilmediğim için görev uygulamıştım +7 götür +1 reb al +1 reb götür kağıtla +2 reb al +2 götür +3 al böle +8 götür +5 reb al +9 götür +11 reb al +10 götür +21 al. Rebirth Str Kağıdıda kolay bulunmuyordu o yüzden öle +1 den +2 geçmek garanti olsada Kağıt bulmak zorduGüzel emek vermişin.
Yanlız Horn Crosbow middle ile basılmıyomuduLow Classla Bastın
![]()
bence 2 dxt kullanarak,
+7 de 1.dxt yanıp-söner.
+8 de 1.dxt sadece yanar.
+9 da 2.dxt yanıp-söner.
+10 da 2. dxt sadece yanar.
böyle olmalı buna uğraşın.300 tane fotoğraf mı çekmek gerekiyor çekin kardeşim! :] :]
Cok qüzel bi çalısma..bide bizede atsanda(bizde kullansak) ne olucak yhani