Low ve Middle Class Upgrade Scroll

Konu Yazar

erkan0808

Member
Şub
679
0
Low ve Middle Class Upgrade Scroll videolu:)

Erenion Empire Low VE Middle Class Upgrade Video - Video

+7 itemler class değiştirmektedir. low ile basılan item +7de middleye döner ve middle ile basılır . aynı şekilde middle ile basılan itemler (fp cleaver gibi) +7de high class olur bus ile basılır. ve Bonus basılan her hangi bir item (elemantel dex str int mp hp gibi)
itemler direk high class olur sadece bus ile basılır.
Saygılarımla Erkan Baya Uğraştım En sonunda oldu yorumlarınızı bekliyorum:)

Son düzenleme:
Cevap: Low ve Middle Class Upgrade Scroll

paylaşırsan seviniriz :D

Valla Şuan paylaşmaya çalışsam zaman alır çok:D cünkü bu item_upgradede class sistemi yok ve itemleri kodlarına göre ayarlayıp ayrı ve item_upgrade + tbller cünkü yeni item gibi 001 kodları olanlar ile bus 221 ile low 212 ile middle basılıor böyle alayını kodlarını değiştirip tbllerini yazdım ve hep normal item olduğundan -1 olarak görmekte item_upgrade nerden baksan 70 80 tane (+1 +10a kadar 700 800 satır :D) itemin kodlarını değiştirip yapabilirsin anca
Anca db paylaşsam olurda suanda mümkün değil malesef ama ilerde paylaşmayı düşünüyorum:)

Çok güzel bir şey olur..Zor serverlarda ki sorunu çözer paper basmak için bile bus harcıyordk..İnşallah en yakın zamanda bu proje hayata geçer :D

Bunu Bende Yapıyorum İTEM_UPGRADE den ayarlayarak ama TBL felan daha elleşmedim Teşekürler Genede

çOK güzel eline emeğine sağlık.!

Gerçekten güzel olmuş, bir ara ben de yapım çalışmalarına başlayacaktım ancak uğraşmak istemedim, paylaşırsan kullanabilirim.

kim uğraşcak ya! BUS la basın işte!! hö

Güzel çalışma ellerine sağlık!! ;)

Geri
Üst Alt