LucasPAW V8 ► Orta Zor Arası Ideal Database ► For Adventure Ideal Database..► 2021 !

Konu Yazar

vegasolare

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ara
190
1
selamun aleyküm yine ben,:icon_eek:
sizinle oturup sohbet edicegimi sanıyorsanız cok yanılıyorsunuz buyrun geçelim özelliklere x) @:@

ÖZELLIKLER

Oto Master Var

Exp ve Item Zor

Bütün Skiller Calısmakta ve Hepsi Dengeli ! ! !

83 Skilleri Eklidir.

Usko Eslant

Power up Store Calısıyor. Item Invertorye Ekleniyor

Power up Store'dan Valkyrie,Gryphon Certificate Alıp Onu Npcye

veriyorsunuz.Size Valkyrie Set veriyor.

Patrick,Hera Transform Scrolls

Birkere Yapmalı 70 Görevi ( Weapon of Selfname )

Name Change Scroll ekli. ( Oyun ici Aktif )

Premium Sistemi.

› Krowaz Dom,, Dark Land , Vip Room , Felankor Floor , Bi-frost , Ardream ( Tek Npcde Giriş =

Cursed Santa Vardır. [ Re-spawn 3 Saat ]

Chaotic Generator Aktiftir. Fakat Gemler Droplara Koyulmamıştır. [ Sebebi ] Gemleri Dupeleyip Kırdırdıkları için Gemler Droplarda değildir.

Bifrost Aktiftir. Bifrosta Girmek için Orc Bandit Leader'den Anahtar Cıkarmanız Gereklidir.

Lunar War Sorunsuz.

CSW Sorunsuz

Item Rental

Pet Sistemi [Sadece G1 Clan Leader ve Co-Leader]

Tüm Exceptional Itemler

Cz Bowl da Kemirosa'lar

Türk Bayrakları ve Cadılar Bayramı Itemleri

Usko Pelerinler

Ardream Çalışmakta (30-59)

Snow war Sorunsuz. [ Hp 100 Oluyor. Skiller Kitleniyor. Sadece Snow war ile Attack Yapılabiliyor ]

What's New Kısmı Çalışıyor

Guard Towerlar Sorunsuz Çalışıyor

Adını bile Duymadığınız Canavarlar Ekli.

Krallara Prize Atma Şansı

Oto Grade

Ilk 100 Np Sembol

Stat Bugu Yok

Skill Bugu Yok

Seri Skill Engelli

Seri Pot Engelli

Illegal Nickler Engelli

EKSTRALAR

El Morad ve Lüfersoonda ( Çeşitli Zonelere Giriş Vardır )
El Morad ve Lüferde ( 1.Quest Bulanmaktadır ) Raon ve Dodo Campta

Eslant : Eslantta Görev Bulunmaktadır 1.Kere Yapılıyor ( +7 Set Shell Vermekte )
CZ ' DE Yeni Yaratıklar Eklendi USKO TARZI !
Ardream a /59 Level Altı Giriş Yapmaktadır.

Resimler,,
http://i1004.hizliresim.com/2021/4/18/6626.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2021/4/18/6611.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2021/4/18/6612.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2021/4/18/6616.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2021/4/18/6620.jpg

Download/indir

Linkler Kısa Süreligine Kaldırılmıştır DBnin Bazı Clientleri Desteklemediginden Dolayı Tekrar Gözden Geçiriliyor,,
Anlayışınızdan Dolayı teşekkürler,,

Saygılar,

Katkılarından Dolayı Fatih Belediyesine Teşekkürlerimi Sunarım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: LucasPAW V8 ► Orta Zor Arası Ideal Database ► For Adventure Ideal Database..►

A.. İlk yorum benden deneyecem:) Paylasım için ty

Cevap: LucasPAW V8 ► Orta Zor Arası Ideal Database ► For Adventure Ideal Database..►

Denendi Test Edildi Onaylandı,, Teşekkürler Yaptıgın için.

Helal V9UDAA BEKLEYORUZZZZZ

Drop Listesi Felan Olsa Daha Acıklayıcı Olurdu! Emege Saygı!!

:S:S lucas sanki dalga qecer qibi yapmıssın db yi :S npc lerin aynısından 2 tane war . hep bi yerde karısık yani bazı yerler eksik :S.anvil yok

düzeltirsn sevinirim

..................................................

Son düzenleme:

Biraz karışık olmuş biraz daha aydınlatsan daha iyi olur .

saol güzel yapmısın emeğine sağlık.Son ss de notice ye güldüm :D kadın yok siz birbirinizi yapın :D puhaha

Ellerine saglık usta exp-ıtem orta db arıyordum zaten tşkkurler..

emeğine sağlık ama npcler abartılı olmuş gibi 2 tane skill açtırma npc sine ne gerek var boşuna oyunu kastırmaya gerek yok forgetten temple npc si 3 tane :S gibi çok örnek olabilir ben sadece maradonda bunları gördüm ve db ni kullanmaktan var geçtim :) ama diğer özellikleri ile db güzel... ve yukarıda bir arkadaş anvil yok demiş ona bakarsan güzel olur (:

Onlarca gereksiz ve reklam dolu npc var, görür görmez vazgeçtim homeko db'ye devam ;)

saol kardes pdb paylasımların güzel en azından diyerleri gibi paso sallamıyon bide zhmet olmsa kullndığın filesleri paylsırmısın

kardes bide buna önereceğin bir clientin yokmu

1.2 Tane Npc Eklememin Nedeni Ne Diye Sordunuzmu ? 2.Npc Eklememin Nedeni biri 1453 Npc Uyumu Patchine Göre Biride V17xx Data Patchine Göredir..
Yani Bazı Arkadaşlarımız Sıkıntı Çekmesin Diye

2. Anvil Yok Diyorsunuz ? Anvil Büyük Oldugu için Uskodaki Gibi Onun için Bazı Clientlerde Gözükmeyebilir,
3.Drobları görmek için Drob list editor indirin bakın..
4.nedense roberto1 adlı kullanıcı hep sen benim yaptıgım dbler hakkında kötü yorum yapıyorsun bi garezliginmi var ?

TeşekkürLer Emegine SagLık

db de baya bi bugvar 2tane fragment kırdırma var birçok npc çalısmıyo birsürü clientte denedim devabird 10k npveriyo +gem çıkmıyo nedenini yazmısın emc de tp npc var onda tp yerleri gösteriliyolar ama tp lenmiyor raiba vilage gatede yok bunlar dışınd bi sorun görmedim bunlarda düzelir se güzel olur çalısmalarının devmını dilerim kardes

İp yazmamışın

1 ay oldu hayla sorunu bulamadınmı :)))

bu linklerin hiç biri çalşmıor

Geri
Üst Alt