Luferson allocating terrain dolarken kapat hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delpiero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

delpiero

Member
Eki
102
0
luferson ve emc giderken allocating terrain da kapat hatası alıyorum geri çarımada giremiyorum luferde kaldığı için..yardımlarınızı bekliyorum.

Cevap: Luferson allocating terrain dolarken kapat hatası

zones dosyasını yenilersen sorun çözülecektir.Ancak Çözülmezse datadaki zones dosyasınıda yenile.....
Bu hata senin lufer haritanınb db ile uyumlu olmamasındanda kaynaklana bilir....

sorunu çözdüm data içindeki zonesi değiştirmeme rağmen olmuyordu.Tbllerde hata varmış çözdüm yardım için teşekkürler yinede.

nasıl çözdün söyle bizde çözelim bizdede var :S

benim sorunum biraz daha farklıydı sizinkinden zonesinizi değiştirirseniz düzeliyor.

Arkadaşlar benimde oyunlar ilgi bir problem var moradonun önü ve cz bowlun yöresinde dolaşınca oyunda kilitleniyo hatta oyun kilitlenmekle kalmiyo bilgisayar kilitleniyo aletten carrr currrrr sesler fln geliyo res atmak zorunda kaliyorum bu sorunun bir çozumu var mı acaba ayrıca clientte alemkonun clienti

--------------------------------------------------------------------------------
Buyrun Sorunu Olanlar Linkler ...

1453 Client'Ler İçin Geçerli Olan Zones Dosyası : Dataya Atılcak .
Web Hosting - Dedicated Server

1299 Client'Ler İçin Geçerli Olan Zones Dosyası : Dataya Atılcak .
Web Hosting - Dedicated Server

Sorununuzu %100 Cözülcektir .

Sorun Cözülmedi.. :S ben mi yanls yaptım acaba?_ İndirdim dataya attım dosyanın iicndeki zones dosyasını ??

ya alaga lugayı bırakında Up layın duzqunce su Zones dosyasını :S :@

Data'nın içindeki "Zones.tbl"den kaynaklanıyor bendede aynı hata var. Sorunsuz "Zones.tbl" arıyorum.

Geri
Üst Alt