LunarOnline1098
Member
- Reaction score
- 0
güncel konu
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Merhaba, database veritabanı 1980 değil 24x dir. 1453 version fire drake dosyaları işlevsiz olduğundan ve oyuncuyu taşıyamadığından dolayı bizlerde 24x dosyalar üzerinden 1453 benzetme yaptıkki zaten herkes orjinal 1453 olmadığını oyuna girdiği zaman anlayarak bize soruyorlar bizde aynen bu şekil bilgilendiriyoruz. Resimlerdeki clientde 1299 değil 2021 yılındaki lunar online 1453 clientimize ait eski fotoğraflarımızdır. Kötüler gibi yorumlamanız cidden üzücü bir olay. Power up storeyi actığınız zaman kısıtlamalar ilginizi cekicektir. Güncelleme yaparak 1453 zamanına daha yakın bir cliente sahip olacağımıza inanıyoruz database olarak nerede ise bire bir oldu zaten.Server 1453 değil ! 1980 Versiyon Sadece Client Olarak 1299 Giydirilmiş Tanıtımdaki Resimlerle Alakası Yoktur. Oynayacak Olanların Bilgisine !
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.