Lütfen biri yardım etsin ardream hakkında :s

Konu Yazar

rafimaranga54

ULTRA UZMAN CüCe
Mar
25
1
Arkadaşlar Bütün KO-CUCE AİLESİNDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM BİLİYORUM HİÇ HİÇ HİÇ YERİ DEĞİL AMA NEREYE BAKTIYSA BU HATANIN ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN

ARKADAŞLAR ARDREAMA IŞINLANINCA BU HATA İLE KARŞILAŞIYORUM

Kod:
http: // img269.imageshack.us/img269/9046/adszjbh.png

BOŞLUKLARI SİLİN LÜTFEN

ARKADAŞLAR TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM AMA BAŞKA Bİ YERDE BU HATANIN ÇÖZÜMÜNÜ BULMAM ZOR.

AMA SERVER TANITIM BÖLÜMÜ OLDUĞU İÇİN GİNEDE Bİ İP KOYALIM BN BU SERVERDE OYNUYORUM ARDREAM+ CZ ARDREAM MAP DA CZ MAPDA SORURSUZ Bİ ŞEKİLDE AÇIK

İP=ko.knightoyna.us

Arkadaşlar Ltfn Biri Bi Baksın Yha :(

Cevap: Lütfen biri yardım etsin ardream hakkında :s

Zones dosyanı yenıle sorun duzelır yada o ısımlı dosyaları baska bı arkadasına sole uplasın sana

Zones dosyanı yenıle sorun duzelır yada o ısımlı dosyaları baska bı arkadasına sole uplasın sana

Katılıyorum.Ancak Zones Dosyası indirmen işe yaramayabilir.Çünkü Client'in bu dosyaları istiyor adream patch indir veya Dazo'nunda dediği gibi o isimli dosyaları bi yerden bul uplardım ama benimde zones te yok bulabilirsem uplarım

Katılıyorum.Ancak Zones Dosyası indirmen işe yaramayabilir.Çünkü Client'in bu dosyaları istiyor adream patch indir veya Dazo'nunda dediği gibi o isimli dosyaları bi yerden bul uplardım ama benimde zones te yok bulabilirsem uplarım

o 2 dosyayı aramadığım yer kalmadı dünyadaki bütün web sitelerini alt üst ettim ko cuceyi ezberledim aa gene yok yok yok yok yokkkkkk :s

bi sn ben sana bulurum şimdi

bi sn ben sana bulurum şimdi

inşllah arkadaşım şimdi msn den biri atıyo ama bakalım inş olur :S

yaa off offf off:SSS:S:SS:S:S: şimdide ardreama gidiyom yüklerken gönder gönderme hatası veriyo off:S

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt