Lütfen yardım edin ebenezeri açıorm sonra ai server connecting faild dior

Cevap: Lütfen yardım edin ebenezeri açıorm sonra ai server connecting faild dior

ai servera baglanmıyor yazdıgı gıbı.. ini leri kontrol et ki yok ben garntı yaptım hıc bır sorun yok diyorsan.. virüs programı kaynaklı bısey olabılır map dosyaları aynı degıldir belki.. sonra odbclerde eksıklık olabılır

Cevap: Lütfen yardım edin ebenezeri açıorm sonra ai server connecting faild dior

İni Lerını ve ODBC Ayarlarını Kontrol ed Ai Server ıcınde Eksık Dosyalar Olabılır

once güvenlik duwarını kapa eset4 dışında bi virüs proğramı kullanıosan kapa sonra odbc leri kontrol et ki büyük ihtimal onadan deil ebenezer in içindeki server ve game servr inisine ge orda en başta login server yasıo onun altına kendi ip ni yas sonra ortalarda ai server yasar altında ip yasar oraya 127.0.0.1 yas onun altındakine aynısını yas ve ne sonraki ip yerinede snn ip ni ya s bukadar basit kolay gelsin inş sorunun düzelir

bendede oldu format attım :S

Geri
Üst Alt