lütfen yardımmmmmm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kastok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kastok

New Member
Kas
944
1
beyler ben matematik performans ödevini bi türlü bulamadım gün geldi veremedim 1 hafta geçti hoca yarın sabah getirmemi istedi bütün gün aradım bulamadım bu sitedekiler hep yardım ediyo die buraya konu açam dedim
8. Matematik performans ödevi
1:Ondalık açılım hakkında bilgi ver
2:Devirli ondalık açılımlar hakkında bilgi ver örnek yap
3:ondalık açılımlar ile irrasyonel sayılar arasındaki bağlantıyı vurgulamalı ve irrasyonel sayılara örnekler ver
4:pi sayısının ne manaya geldigini açıklamalı ve degerinin yaklaşık ne oldugunu bulmalısın

Ben 4. ve 2. yi buldum bu ödevi yapan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin

beyler ben matematik performans ödevini bi türlü bulamadım gün geldi veremedim 1 hafta geçti hoca yarın sabah getirmemi istedi bütün gün aradım bulamadım bu sitedekiler hep yardım ediyo die buraya konu açam dedim
8. Matematik performans ödevi
1:Ondalık açılım hakkında bilgi ver
2.Devirli ondalık açılımlar hakkında bilgi ver örnek yap
3.Ondalık açılımlar ile irrasyonel sayılar arasındaki bağlantıyı vurgulamalı ve irrasyonel sayılara örnekler ver
4.pi sayısının ne manaya geldigini açıklamalı ve degerinin yaklaşık ne oldugunu bulmalısın

Ben 4. ve 2. yi buldum bu ödevi yapan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin

Son düzenleme:
Cevap: lütfen yardımmmmmm

Ders Kitabını Araştırırsan Bulabilirsin veya Dershane Kitaplarından Yararlan hö

Cevap: lütfen yardımmmmmm

1. ben dersaneye gitmiyom kitap yoq 2.si kitaplarda olan şeyi performans vermezler die düşünüyom saten sınıfın yarısı bulamamaktan yakınıyo ben bu foruma hastayım herkez yardım ediyo o yüzden bu foruma yazam dedim 3 sorunum vardı 2 si gitti 1i kaldı oda performanssss :( bu saat oldu bulamadım

Geri
Üst Alt