M-TV Ema Party ::...::HayKo::..::

Cevap: M-TV Ema Party ::...::HayKo::..::

2 şey kullandığı teknikde aslında gırlağını fazla yormuyor internette zen of screaming die videolu dersleri var bulursan anlarsın 2.si bir alet var sesini boğuk veya düzgün çıkarmanı sağlıyor konserlerde eskiden ayağının altında kendisi basıyordu artık bas gitarcısı poyraz kılıç basıyor onun ayağının altında şarkı kısmında ses normal scream de daha düzgün çıkması için kullanıyorlar

2 şey kullandığı teknikde aslında gırlağını fazla yormuyor internette zen of screaming die videolu dersleri var bulursan anlarsın 2.si bir alet var sesini boğuk veya düzgün çıkarmanı sağlıyor konserlerde eskiden ayağının altında kendisi basıyordu artık bas gitarcısı poyraz kılıç basıyor onun ayağının altında şarkı kısmında ses normal scream de daha düzgün çıkması için kullanıyorlar

storm döktürmşn yine :D tşkrler ^^

Ama sagommmmmmmmmmmm Kopardi Herkesiiii Sagommmmmmmmmmmmmmmmm :D

mtv yarışmasına adam gibi grup katılmadı 5 para etmeyen adamları alıyorlar ... zaten hiçbir sağlam grubun mtv i sevdiğini sanmıyorum bende sevmiyorum mtv yi ...

Adam sahneye çıkıyor şarkının ilk 2 dakkası bişi yok ztn.Sonraki 1 dk da anırıyor.Geri kalan 1 dk dada 4 tane dörtlükte yazılanları söylüyor .. Şimdi bu herif birde mtv yemi girdi hö

Adam sahneye çıkıyor şarkının ilk 2 dakkası bişi yok ztn.Sonraki 1 dk da anırıyor.Geri kalan 1 dk dada 4 tane dörtlükte yazılanları söylüyor .. Şimdi bu herif birde mtv yemi girdi hö

Bravo :) Çok haklısın Birşeyde Anlaşılmıyor hö

o müzikden hoşlananlar var zevkler ve renkler tartışılmaz derler bence çok yanlış yorumlar yapıyorsunuz tamam sizin hoşunuza gitmeye bilir ama bir başkası böyle düşünmüyordur ki ben haykonun eski şarkılarını şimdikilere tercih ederim ilk albümü daha iyiydi

Geri
Üst Alt