M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M_aTRa_X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

merhaba panelini 2 3 haftadir kullanıyorum ve gayet memnunum ama benim icin büyük sizin ufak bir sorunum var panel güncellemesini nedense yapmıyor sorunu nedendir bilmiyorum online kullanıcı cok fazla gorunuyo + giren online liste kayt oluyo bunun bi çözüm varsa paylaşırmısınız teşekürler..

Cevap: M_aTRa_X PaneL v8 lerdeki Açığı Kapatmak için... M_aTRa_X PaneL v8 FinaL Fix

PaneL AkarrrR.

Cok güzel tebrikler

Pasylasm ıcı ntskler guzl omus

Paylaşım İçin Tşkler

senin panel gibisi yok çok memnunum

ben kurulum sırasında şöyle bir hata alıyorum :S

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified, SQL state IM002 in SQLConnect in C:\AppServ\www\matrax\ayar.php on line 35

Warning: odbc_exec(): supplied argument is not a valid ODBC-Link resource in C:\AppServ\www\matrax\ayar.php on line 36

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\matrax\ayar.php on line 37

Link Kırık :) Düzeltiliceginide Sanmıyorm :D

kafama esti bi foruma giriym dedm :)

linkleri yenilemiştim ama sanırım forum geriye sarmıs baya :) hala neden kullanmak istiyorsunuzki paneli cok eskidi :)

https://www.ko-cuce.net/web-dosyala...a_x-panel-v8-final-aciksiz-guvenli-panel.html

son düzenlemeler burada burayı takip et :)

Taslak Acısından Kötü , yalniz taslak degiştirip kullanilabilir bi özellige gelir , ayrıca ısınla sistemide char'a göre degil isteyen istedigi kullanıcıyı ısınlıyabilir . :) Ganks'n Panelindeki Kodlar İonclude ile Gizlenmiş sanirim decode edebilirsem güzel oLur . Cok Güzel Sistemler mevcut . :)

Geri
Üst Alt