byrmztrk88
New Member
- Ocak
- 3
- 0
Arkadaşlar 7 yaşımda Knight Online ile tanışmıştım ve o zamanlar online oyun olarak en iyisi olduğu için bağımlı bir halde oynuyordum.15 yaşıma kadar Mage ve Warrior ile oynuyordum ve kombolarını kendi tecrübelerimle buldum.Özelliklede mageyi uskoda 4 sene , pvp serverlarda da 2 sene oynadım.3 senedir Knighttan olduğunca uzaklaştım.Fakat artık Knightın pksının keyfini diğer oyunlarda bulamayınca geri döndüm
3 senelik ara gerçekten birşeyleri unutturmuş fakat elimden geldiğince mage üzerine yoğunlaştım.Mage olarak girebileceğim bir team arıyorum.Tek isteğim biraz tecrübe kazanmış insanlarla oynamak.Çünkü konu mage olunca inanılmaz derecede kavrama kabiliyetine sahibim.Yaptığım hataları pro. bir biçimde uyaran bir team arıyorum.
Yaşım 18 (15 Martta 19 oluyorum).Bana ulaşabilmek için Skype:byrmztrk77 Msn:[email protected]
Ayrıca Kocuce üzerinden özel mesajda atabilirsiniz.7/16 kocuce üyeliğim aktiftir.
Teşekkürler ve İyi Forumlar.
Yaşım 18 (15 Martta 19 oluyorum).Bana ulaşabilmek için Skype:byrmztrk77 Msn:[email protected]
Ayrıca Kocuce üzerinden özel mesajda atabilirsiniz.7/16 kocuce üyeliğim aktiftir.
Teşekkürler ve İyi Forumlar.