Magic Power Online SS (PS)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pa$a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Pa$a

yok
Ocak
178
0
Kendi Serverim Icın yaptıgım potoshoplar paylasmak istedim ve kendime bi database grub arıorum photoshop işlerinden anlıyorum ilgilenenler [email protected] ekliyebilirler

Magic Power

cuce1.png

cuce4.png

human2.png

human1.png

human3.jpg

magicpower3.jpg

magicpower5.jpg

magicpower.jpg

mp1.jpg

Cevap: Magic Power Online SS (PS)

Saolun arkadaşlar Devamı gelecektir

Photoshop bi resmin üstüne yazı yazıp iki tane OK çıkartmak mı ?
Bu İşleri niye bu kadar küçük görüp yapanları da çileden çıkarıyosunuz anlamıyorum ?
iki ok çıkaran charın kenarlarını seçip copy paste yapıp backgorundı sıyah yapıp ustune filter çekip marge image yapmakla bu işler olmuyo azcık yaratıcı olucaksın böle hazır olaylarla ps bilinseydi ben master yapıodum... Oldukça ezik resimler İNŞ örenirsin...

Off Ya bide yazmaz mı photoshop işlerinden anlıyorum :D koptum ya

Moderatör tarafında düzenlendi:

Photoshop bi resmin üstüne yazı yazıp iki tane OK çıkartmak mı ?
Bu İşleri niye bu kadar küçük görüp yapanları da çileden çıkarıyosunuz anlamıyorum ?
iki ok çıkaran charın kenarlarını seçip copy paste yapıp backgorundı sıyah yapıp ustune filter çekip marge image yapmakla bu işler olmuyo azcık yaratıcı olucaksın böle hazır olaylarla ps bilinseydi ben master yapıodum... Oldukça ezik resimler İNŞ örenirsin...

Off Ya bide yazmaz mı photoshop işlerinden anlıyorum :D koptum ya

dostum ınanmıorsan ekle msn kendı yaptıgım calısmalarımı yapayım bunlar basit ben bunları msn avatarı ve kendı serverım login ekranı ıcın tasarladım lütfen bilip bilmeden yorum yapma ko icin yaptıgım bır sürü var uskoda kendı carlarımı bır sürü arka plan vb temalarda ayarladım kimseyi kandırmam inanmıyorsan atarım belki usta degilim ama anlıyorum yazzdım ustayım yazmadım dostum kımseyle tartısmayı sevmem ama senın gıbı tıplerden nefret edıyorum kımsenın emıgınıze saygınız yok sadece kücümsersiniz zaten kendını hicbir şey yapmassınız baskası bısı yapar bırkere gusel olmus demessınız cunki kendını beyenmıslerdensınız Son olarak Nazar etme ne olur calıs senınde olur dıorum ..

Geri
Üst Alt