Hit_rM
CiğeR deLik buLuR
- Reaction score
- 8
Merhabalar.Şimdi arkadaşlar forumu takip ediyorum ve çoğumuz SQL 2005'i kullanmayı pek bilmiyoruz çok fazla sorunla karşılaşıyoruz.Bu sebebden dolayı bende SQL 2005'i öğrenmeye çalışıyorum.İstedim ki burada herkez bildiğini paylaşsın ki hep beraber öğrenelim ve kendimizi geliştirelim diyorum ve ilk paylaşımı ben yapıyorum.
Öncelikle SQL 2005'e database kurulumu [ Resim Desteklidir ]
SQL 2005'i çalıştırıyoruz , connect diyoruz ve Databases ekranına geliyoruz ve sağ tıklayıp New Database seçeneğini seçiyoruz.Database ismimizi yazıp onaylıyoruz.Buraya kadar bir sorun yok sanırım.Geldik database'mizi restore etmeye.Başlayalım ;
Oluşturduğumuz database'ye sağ tıklıyoruz ve Tasks > Restore > Database . Şimdi burada resimler koyucam ki daha yararlı olsun.

yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ve bilmediğiniz şeyler varsa yazarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
Öncelikle SQL 2005'e database kurulumu [ Resim Desteklidir ]
SQL 2005'i çalıştırıyoruz , connect diyoruz ve Databases ekranına geliyoruz ve sağ tıklayıp New Database seçeneğini seçiyoruz.Database ismimizi yazıp onaylıyoruz.Buraya kadar bir sorun yok sanırım.Geldik database'mizi restore etmeye.Başlayalım ;
Oluşturduğumuz database'ye sağ tıklıyoruz ve Tasks > Restore > Database . Şimdi burada resimler koyucam ki daha yararlı olsun.

yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ve bilmediğiniz şeyler varsa yazarsanız bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.