map\clanfight_b.smd AI_Server Hatası .. YARDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mtn_gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

mtn_gnr

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
169
0
map\battle3_1111.smd AI_Server Hatası .. YARDIM RESİMLİ

Çoğu kişi ebenezer ve ai serverin maplarının uyuşamaması dediği halde ben hepsini yaptım ve kopyaladım vs. olmadı .. Map eksiliğinden dediler fakat zaten o maplar mevcut.DB'dendir dediler db değiştirdim aynı hhata.Önceki dbem ardream idi.Pk standart bir db yükledim fakat yine olmadı smdi tekrardan ardream kendi editlediğim dbyi kurdum.Ko-Cucenin serer dosyaları paylaşımı başlığı altındaki sorunsuz server filesler adlı konunun server fileslerini kullandım bilginiz olsun.Bu hatalardan bıktım usandım artık farklı farklı map hataları veriyor yükledikçe bunun sebebini bilen veya çözümünü bilen varsa

just_every@hotmail. com burdan ulaşabilirler (boşluk silin) veya direk burdan yazabilirler lütfen arkadaşlar çok sinir ediyor artık.

AI_Server'a tıkladığım zaman gelen ilk hata şu ;

Bu hatanın hemen ardından gelen hata ;

http://****************c25MCx

Son düzenleme:
Cevap: map\clanfight_b.smd AI_Server Hatası .. YARDIM

TheSiliCi ; Aİ SERVERIN MAP DOSYALARI BULUNMAMAKTADIR MAP DOSYALARINI YUKLEYINIZ.

Sorununuzu anladım database'de bulunan mapler aı server map dosyasında yüklü değilmiş bu yüzden hata veriyor çünkü açacak map yok :)

Öncelikle şurdaki filesları indirin :

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

Daha sonra şu db yi indirin :

Hotfile.com: One click file hosting: İnTel-QMAGEDBV1.rar

Kullanım : Server files içerisindek inilerin ayarlarını doğru yaptıktan sonra açabilirsiniz. USER PATCHLERİ ALIN YOKSA 10060 HATASI ALIRSINIZ.

GİNE SORUN ÇIKARSA EKLEYİN.

[email protected]

hata veren smd aiserver klasöründe olmasına rağmen hala hata veriosa
zone_info ya gir o mapin event diye bir kolonu olması lazım orayı 0 yap hatanın düzelmesi gerekiyor.Çünkü resimdeki sorunda event yüklenemedi hatası var.

Geri
Üst Alt