MAP klasörlerinizdeki gereksiz dosyalardan kurtulmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan THλLES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

THλLES

Well-Known Member
Haz
1,749
54
Merhaba, bilmeyenler için konuyu açmak istedim. Özellikle MAP dosyası paylaştığınızda hem siz sıkıntı çekiyorsunuz, hem de kotalı kullanıcılar sıkıntı çekiyor, upload ve download uzun sürüyor ayrıca HDD'den de yer kazanamıyorsunuz.

Öncelikle ZONE_INFO tablosunu açıyorsunuz ve strZoneName sütununda yazanlar haricindeki SMD dosyalarını siliyorsunuz. ZoneNo sütununda yazanlarsa EVT kodlarıdır, orada yazan rakamlar hariç bütün EVT dosyalarınızı siliyorsunuz.

Not: Temizlik işlemini yaptıktan sonra şu konudaki EVT'leri indirip gerekli yerlere atarsanız, savaşlarınızda da sorun yaşamazsınız:

https://www.ko-cuce.net/server-dosy...-savas-icin-gerekli-evt-dosyalari-duzgun.html

Bunları uyguladıktan sonra, AI Server klasöründeki 101.evt, 102.evt, 103.evt dosyaları haricindeki tüm EVT'leri teker teker açıp içeriğini silin.

Bunun haricinde başka dosyalarınız varsa silin, yer tutmasın.

Bu aralar hep temizlik konusu açıyorum, İlkbahar yaklaştı :p

Kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Cevap: MAP klasörlerinizdeki gereksiz dosyalardan kurtulmak

Paylaşım güzelde espiri berbat :D

Espri değil ki, şaka anlamında yaptım onu ben :p Espri görmemişsin sen :D MSN'e gel bir ara seni espri yağmuruna tutayım :D

Ediz kod adlı Mr. Anti-Fazlalık yine tam kendine göre bi konu açmış. Ediz sendeki temizleme hastalığı kimsede yok ya sağol paylaşım için.

teşekkürler bilmeyenler için güzel paylaşım

Konuyu güncelledim.

paylasım icin tesekkurler

Geri
Üst Alt