Maxi DB çıktı.. bir günde 80 level yap 1 haftada item diz... (level kolay item zor)

Cevap: Maxi DB çıktı.. bir günde 80 level yap 1 haftada item diz... (level kolay item

suc mu güldürme beni alıntı yapmkta bi hizmetir :)
Kardeşim madem alıntı yapmak hizmet adam gibi hizmet yapsana bf nin çıkış npcsindeki bugu kaldırmaya ugras yada alıntı dbleri edtleyerek saglam olan npcleride buglama :@

Cevap: Maxi DB çıktı.. bir günde 80 level yap 1 haftada item diz... (level kolay item

npc lerı mi buglamısım guldurme beni o adam cekemedgndn suc atıyo bn bu db yı kendım kulandım gece 150 user cktım ama sonra kapamk zorunda kaldım paylasayım dedım bf yide siz düzeltin !!!

hep oledir cnm zati bu ko-cucedeki dbler %85 buglu !

umarım yeni monsterlar damage atıyordur ewil wizard falan

paylaşanda suc zaten insan bi teskr eder bu kadarda nankör olunmaz !

hamachi server kurdum pach siz de oluyormu

boyle 1 sw ye user qelir işl qusel paylaşım kardeşim !! ..

Geri
Üst Alt