MYKO [MaxiKO] Efsanesi | Yeni Dünya ◄GAYA► ile Geliyor | Beta 03 Ocak Beta - Official 10 Ocak 20:00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maximyko1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
WannaMakeLove Olarak herzamanki yerimi alıyorum gerçekten çok güzel bir alt yapısı olduğunu belirtmekle birlikte herkesi davet ediyorum ^_^
:)

bu serverın eski db sini oynamıştım.1 yıl oldu yada olmadı.betada ödül kazanmıstım.adım BIGBOSS du.pm atttım o kadar admin ödülümü vermemiştin.ko cüce tanıtım konunda fotografım bile vardı.ben yinede oynadım ama sonra bıraktım.gerçekten faceden mesaj atmama ragmen oyundan yazmama ragmen ne vermediğini anlamış değildim.o kadar uykusuz kalmıştım betada

bu serverın eski db sini oynamıştım.1 yıl oldu yada olmadı.betada ödül kazanmıstım.adım BIGBOSS du.pm atttım o kadar admin ödülümü vermemiştin.ko cüce tanıtım konunda fotografım bile vardı.ben yinede oynadım ama sonra bıraktım.gerçekten faceden mesaj atmama ragmen oyundan yazmama ragmen ne vermediğini anlamış değildim.o kadar uykusuz kalmıştım betada
Facebook kullanıcı adınızı bize iletir misiniz? Tüm mesajlaşmalar kayıt altında eğer bir sorun yaşandıysa ortaya çıkacaktır. Şuana kadar hiçbir oyuncumuz anlattığınız bir şekilde mağdur edilmemiştir.

Bu ağzına s..tımının adminine dedimki su oyunu eski stil yap, rezil etmiş yine aynı db açmış sakın girmeyin b0k gibi server.

Geri
Üst Alt