MYKO ▬▬►MaxiKO Myko Gaming ◥◣Eskiye Dönüş Macerası Başlıyor◥◣ ⏰ +1500 ONLINE OYUNCUSU İLE SİZLERLE ⏰

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maximyko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1098 versiyonda chaos stonenin, Colony Zone monumentin ne işi var arkadaş. Oraya kadar herşey güzeldi, orda bozdunuz. Herşey eski düzen diyosunuz 14xx modu ekliyosunuz. Saçma.

1098 versiyonda chaos stonenin, Colony Zone monumentin ne işi var arkadaş. Oraya kadar herşey güzeldi, orda bozdunuz. Herşey eski düzen diyosunuz 14xx modu ekliyosunuz. Saçma.
Evet hocam eskiden bu tarz değişimler olmadan oyun daha iyiydi, ancak monoton bir haldeydi. Eskinin ve yeninin güzel yanlarını bir araya getirerek oyuncular için daha aktif ve daha eğlenceli bir ortam hazırlanıldı.

Üstad, eski boss sisteminde; boss kesebilmek için bowldan çıkmayanları, pk nın genel olarak bowl içinde buluştuğunu düşünmüyor musunuz ?
Chaos stone olan hemen her serverda taş kesilip boss lar kesilince bowlda kimse durmuyor. Herkes cznin bir yerine dağılıyor ve iki ırkın birbirlerini görme oranı isteseniz de istemeseniz de düşüyor. Ben taş mevzusuna her serverda olduğu gibi buradada karşıyım.

Monument e lafım yok. İnsanları cz ye çekmek için kullanılabilir.

Üstad, eski boss sisteminde; boss kesebilmek için bowldan çıkmayanları, pk nın genel olarak bowl içinde buluştuğunu düşünmüyor musunuz ?
Chaos stone olan hemen her serverda taş kesilip boss lar kesilince bowlda kimse durmuyor. Herkes cznin bir yerine dağılıyor ve iki ırkın birbirlerini görme oranı isteseniz de istemeseniz de düşüyor. Ben taş mevzusuna her serverda olduğu gibi buradada karşıyım.

Monument e lafım yok. İnsanları cz ye çekmek için kullanılabilir.
hocam boslar sadece Chaos taşından çıkmıyor ki eski usül yine bowlun farklı yerlerinde farklı zamanlarda bosslar respwn olmakta.

Arkadaşlar Clanda bir arkadaş Macro kullanıyor diye Tüm ekip banlandı.
CZ dayalı bir server değil Herkes Smildon - SK gibi yerlerde macro kurarak kasılıyor.

Cz Bomboş bi bizim ekip vardı oda banlandı Suçsuz insanları banlayan adminin yaşından ben süphe ederim İyi oyunlar.

Geri
Üst Alt