Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam. Emin olun şimdiye kadar hiçbir mykoda görmediğiniz ve sizleri hayran bırakacak bir proje üzerinde şuan sona yaklaşıyoruz. Bundan sonra açılacak yeni serververimize tüm oyuncuların hayran kalacağının garantisini şimdiden veriyorum. Yakın zamanda çalışmalarımız ile ilgili görsel ve videolar resmi facebook sayfamızda paylaşılacaktır.SAYISIZ MYKODA OYNADIM, ama bence gerçekten en güzel db'ye, en güzel yönetime, en adaletli oyun anlayışına sahip bir MYKO arkadaşlar, yeni server açın dediğimde bana verdikleri cevap insanlar 2 aydır emek veriyor 1 kişi kalana kadar kapatmıyacağım dedi, dediğinide yapıyor. Sabırsızlıkla yeni serverlarını açmalarını bekliyeceğim . . .
Bende çok beğenerek oynadım ama kısa sürdü.Anvil yaktı beniGüzel yorumunuz için teşekkürler hocam. Emin olun şimdiye kadar hiçbir mykoda görmediğiniz ve sizleri hayran bırakacak bir proje üzerinde şuan sona yaklaşıyoruz. Bundan sonra açılacak yeni serververimize tüm oyuncuların hayran kalacağının garantisini şimdiden veriyorum. Yakın zamanda çalışmalarımız ile ilgili görsel ve videolar resmi facebook sayfamızda paylaşılacaktır.
So what? , middle photo in your csw, firts photo find the internet. If you think you are drawing everything yourself? Focus on your own business.You are using ProfessionalKO CSW picture in your banner, nice thief
![]()
![]()