Meraba Ben River

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan River
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R
Konu Yazar

River

Guest
Adım Mustafa soy adım Aktaş.. 21 yasındayım int. cafe işletiyorum..
Bana kader darbesini daha dogmadan vurdu belkide hayatımdaki en büyük acı o hala ama her aklıma geldiğinde karnımı tutup gözlermn yasını siliorum .. ben daha 5 aylıkken doktorlar bir haber wermiş aileme ikiz olucamızı daha onceden biliorlarmıs ama Yapısık ikiz olucamızı 5 ayllıkken öğrenmişler işte birazda doktorların ihmali yüzünden belkide bizi hiç dünyaya getirmeden uyutucaklardı dogum anından sonra hayat faliyetlermiz minimum sewiyeye düştüğü icin birimizden birinin ölmesi gerekiordu we sonuc u sölemeye gerek yok ben burdaim aynı karını paylastıgım 9 ay yan yana durdugum kardeşim BARAN su an bizlerle diil.. o olayı ben 5 6 yaslarında anlamıstım we o gunden beri ne zmn aklıma gelse sanki onun ruhu bnm bedenimin icine girmiş gibi hissederim kendimi daha iyi korurum kendime zarar wermem onun icin hayata sım sıkı sarılırım.. inanırmısınız ben bu olayı duyduktan sonra yanı anlamaya basladıktan sonra kapıdan cıktıgım anda bam baska bir mustafa wardı ne yaramazlıgım kalmıs nede huysuzlugum saten manevi destek alarak 15 yasına gelebildim sonrasından saten kendimi toparladım we nihayet bu gunlere geldim :) cok acıklı basladım ama aslında bu olay benim tum huylarımı tum hareketlerimi tüm yasam tarzımı tamamen ele gecirdi her sei ona baglıyabilirsiniz ...

Birazda oyuna gecelim Trko oldu :icon_razz: ardından HYSTERİA geldi we bir daha cıkamadım :icon_cool: Bir hedefe ulasmak icin sadece istemem yeterli :icon_wink: Ama istemem icin de tatmin edici sebebler olması gerekli :icon_razz: Yasıma ragmen belkide işimin gereğinden olsa gerek cocuklarla iyi anlasırım sanki arkadaşlarıymıs gibi konusurum yeri gelir 60 yasındaki birisiylede oturup sohbet ederim :icon_miau: Paylaşım konusunda paylaşma düşüncesini bilirim ve benimserim..!
Dinlediğim müzik türü Techno bu müzik türünü fazla kişi bilmez ayrıca club muzde yarı prof dj likte yapıorum..
Kısa bir not = Bu gune kadar Bir cok Metalci bu techno sarkılarını dinlediği an rock ı bıraktı :haha:
River nerden geldi die merak edenler Mersin deki Cafe Barmızın ismi genelde hep onu kullanırım cunki cok hosuma gider hö

SİMDİ İC DUNYAMA BUYRUN =)

♥bakmazsan bakmam ----->meraklın deilim
♥konuşmazsan konuşmam---->çenesi düşük deilim
♥gülmezsen gülmem ----->dalgacı deilim
♥yalanlarını dinlemem----->yalaka deilim
♥kawga ederim ----->korkak deilim
♥küfür ederim ----->ediceğim adamı bilirim
♥düşünmeyi severim ----->düşüncemi söylemem
♥atıp,tutmam ----->kolpa deilim
♥gezerim,tozarım ----->yere çakılı değilim
♥gel demezsen gelmem ----->yüssüz deilim
♥git dersen kalmam ----->aciz deilim
♥düşeni kaldırırım ----->fesat deilim
♥arkadan konuşmam ----->dedikoducu deilim
♥saygısız dawranmam ----->kaba deilim
♥herkesi sewemem ----->gönlü geniş deilim...!!

Mustafa Aktaş ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Meraba Ben River

olayına gerçekten üzüldüm nası birşey diyeceğimi bile bilemiyorum ama burdasın ve hayat devam ediyor neyse tanıdığma memnun oldum

tabiki yaşadıkların gerçekten çok içten ve bunu anlatmayı bilmişsin,bravo :/

tanıştığıma memnun oldum ..

memnun oldm yasadıkların qercekten cok acı ama qerıde kaldı oqunler artıq.. hayat devam edıyor :( buqunlere qelmıssın :) bndan sonrakı hayatın ıns quzel ve ıstedıqın qıbı qecer yenıde memnun oldm tanıstıqımıza ;)

Geri
Üst Alt