- Kas
- 498
- 0
Beyler ben serverı kurucam ama server kurarken başıma o kadar ilginç çılgın sıradışı olay geldiki o yüzden hiçbir şeyiyle uğraşmak istemiyorum bu yüzden professıonal biri arıyorum.Ben sunucuyu alıcam gerekli masrafları karşılıycam (bu kişinin emeği olucak) ve anlaştığım kişi bana serverı tamamıyla sorunsuz teslim edicek ama kuracağı databasede database paylaşımdaki normal bir database olmıycak.Olsa bile en güncel sürümlü güzel ve tamamıyla bugsuz bir database olucak (Zaten Sunucuyla Soacsda Alınıcak) Ve bu kadar 
Msnlerinizi bekliyorum: [email protected] (Unutmayın ko-cücedeki güvenilir kişilere sizi sorucam
)
Ayrıca Kerem ile anlaşmıştım database paylaşımdaki databasesi olan kişi nedense bir daha msn açmadı tanıyan varsa nasıl ulaşacağım hakkında bilgi verirse memnun olurum.
Msnlerinizi bekliyorum: [email protected] (Unutmayın ko-cücedeki güvenilir kişilere sizi sorucam
Ayrıca Kerem ile anlaşmıştım database paylaşımdaki databasesi olan kişi nedense bir daha msn açmadı tanıyan varsa nasıl ulaşacağım hakkında bilgi verirse memnun olurum.